Más is hall sistergő hangot amikor csend van?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban nagyon rápörögtem erre a tinnitus témára sajnos, mert észrevettem hogy amikor csend van olyan hangot hallok mint a régi tévéknél amikor bekapcsolták. Ez mindenkinél így van, vagy csak azoknál akiknek tinnitusa van? Elnézést ha rossz kategória.tegnap 18:11
1/8 anonim válasza:
De fura, mert most, hogy elolvastam a kérdést, nekem olyan mintha sípolna, vagy ahhoz hasonló, amit le írtál.
2/8 anonim válasza:
Én is hallom ezt gyakran, bár én zajos helyen dolgozom, ami a hallasomnak oda vágott az évek alatt.
4/8 anonim válasza:
A fülnek alapból van egy halk zúgása állítólag.
7/8 anonim válasza:
Más is. Egyedül a csend "mértékétől" függ, hogy ki mikor kezdi el hallani, de mindenkinél van ilyen határérték.
8/8 anonim válasza:
Dolgozik az ötgé, mindmeghalunk.
Egyébként az én fejemnek is van egy állandó zúgása, amit csak teljes csendben hallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!