Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Más is hall sistergő hangot...

Más is hall sistergő hangot amikor csend van?

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban nagyon rápörögtem erre a tinnitus témára sajnos, mert észrevettem hogy amikor csend van olyan hangot hallok mint a régi tévéknél amikor bekapcsolták. Ez mindenkinél így van, vagy csak azoknál akiknek tinnitusa van? Elnézést ha rossz kategória.

tegnap 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De fura, mert most, hogy elolvastam a kérdést, nekem olyan mintha sípolna, vagy ahhoz hasonló, amit le írtál.
tegnap 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is hallom ezt gyakran, bár én zajos helyen dolgozom, ami a hallasomnak oda vágott az évek alatt.
tegnap 18:17
 3/8 anonim válasza:
nem, nem hallom
tegnap 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A fülnek alapból van egy halk zúgása állítólag.
tegnap 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Hallod a vér áramlását az erekben.
tegnap 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Földönkívüliek csinálják.
tegnap 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Más is. Egyedül a csend "mértékétől" függ, hogy ki mikor kezdi el hallani, de mindenkinél van ilyen határérték.
tegnap 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Dolgozik az ötgé, mindmeghalunk.

Egyébként az én fejemnek is van egy állandó zúgása, amit csak teljes csendben hallok.

tegnap 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!