Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az energitaital, hogy hat a...

Az energitaital, hogy hat a májra?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 21:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
A blikket azt te olvasod, én orvosi véleményeket. Az nagyon szomorú, hogy sok ember halálát okozta. Házi feladatként, talán olvass te is utána, hátha ragad rág valami, inkább azt tornáztasd és ne azt a 70 centis izédet.
2010. nov. 6. 20:37
 22/37 A kérdező kommentje:

hűh... szép kis vitát indítottam el a kérdésemmel. :D

azért durva,hogy mennyire megoszlanak a vélemények :\

2010. nov. 6. 22:58
 23/37 anonim ***** válasza:

Így van az, ha ideszabadulnak kókler bunkók :(.

Van valamilyen májbetegséged, és energiaitalt kellene innod mert pl, kamionsofőr vagy, milyen apropóbol kérdezted.

Alapból lipotróp anyagokat javasolnék.

2010. nov. 7. 00:07
 24/37 anonim ***** válasza:

Íme egy hiteles vélemény az energia ital és a máj kapcsolatáról http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..

"Szerintem egyértelműen káros. Én egy időben sokat dolgoztam éjszakai műszakban és rendszeresen ittam energiaitalt. Aztán egy laborvizsgálat kimutatta, hogy a májenzim érték emelkedett és ez az energiaitaltól lehetett, mivel alkoholt nem iszok és gyógyszert sem szedek. Azóta nem iszom ilyeneket és a májenzim érték is helyre állt."

2010. nov. 7. 00:14
 25/37 anonim ***** válasza:
Mondj egy energia italt, emelkedett diskorzusokat folytató barátom amelyikben ne lenne taurin.
2010. nov. 9. 22:54
 26/37 anonim ***** válasza:
Pl az edzés előtti energizálók és NO fokozók is energiaitalok csak modernebbek.Ezekben sokszor nemhogy taurin de koffein sincs
2010. nov. 10. 02:00
 27/37 anonim ***** válasza:
Hát azért jól jönne Nektek egy egy szerves kémikus. Én az vagyok... de a véleményemet megtartom magamnak. Viszont jó volt elnézni, ahogy a szakértők osztják egymást. Amúgy az energia ital csak annyira káros, mint bármi más. Pl.: kóla...(H3PO4...)
2010. nov. 12. 05:10
 28/37 anonim válasza:

h4xOr neked mondanám:

látszik hogy nagyon benne vagy a témában de kicsit kulturáltabban is kifejezhetnéd ha ugy érzed, a másiknak nincs igaza... elég gáz hogy itt káromkodsz azért mert más nem a te véleményed szerint alakítja az életét... gondolkozhatnál magadon.. és most jöhet a sok anyázás..hidegen hagy.sőt!

2010. nov. 13. 19:52
 29/37 anonim ***** válasza:

Mindíg annak a legnagyobb a szája aki nem ért hozzá ! Azt sem tudod, mi az energia ital ! Amiket írtél meg a sport italok, azok nem energia italok gyerek. :D.

Az egy külön kategória. Jó lenne az izmaid helyett, a homloklebenyedet is működtetni és olvasgatni valamit, de nem a blikkben.

Kémikus kollegának javaslom olvasson orvosi véleményeket vagy az ide vonatkozó szakirodalmat böngéssze.

2010. nov. 18. 01:10
 30/37 anonim ***** válasza:
ENERGIA ital.Energia.Érted?Energiát ad.Még a kóla is az energiahiányos állapotban.Az NO fokozók meg MODERN energiaitalok.Új generációsak.Téged kiskorodban a földhöz csapkodtak vagy gyárilag vagy ennyire retardált?
2010. nov. 18. 05:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!