Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van még itt olyan aki pszichés...

Van még itt olyan aki pszichésen szédül?

Figyelt kérdés

Állandó bizonytalanság érzett, inkább olyan mintha egy hajón lennék.

Volt egy nagyon stresszes időszakom, azóta így érzem magam, a pszichológus generalizált szorongást állapított meg. Az orvosok nem találtak semmi elváltozást. Arra lennék kiváncsi, hogy akinek hasonló tünete volt, hogy lett vége?

nov. 24. 00:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ennél cifrább is volt. Forgó jellegű szédülés meg olyan, hogy felkelni sem tudtam miatta órákig az ágyból. Na akkor nagyon megijedtem.

Kivizsgáltattam magam nem találtak semmi okot. Egy akkut stresszhelyzetben voltam hónapokig az váltotta ki plusz a sok nem alvás mikor megszűnt az akutt stressz megszűnt a szédülés is. Amit írsz azok a tünetek vannak néha kisebb stressz vagy szorongás hatására is. De megszoktam és így hogy tudom az okát nagyon nem foglalkozom vele. Ha nyugodt vagyok és jól mentálisan akkor nincs szédülés.

nov. 26. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem is generalizált szorogást állapítottak meg.

Az orvos cipralex tablettát javasolt. Nem mertem kiváltani elolvasva a betegtájékoztatóját. Hullámvó vannak jobb meg rosszabb időszakaim.

nov. 26. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!