Mi lehet ez,pszichésen vagy tényleg van valami bajom?
Figyelt kérdés
Nem rég betegség miatt hányingerem volt és hánytam is,azóta időnként vissza jött a hányinger na pár napja mindennap hányingerem van,egyébként rettegek a hányástól,arra gondoltam,hogy lehet nincs is semmi bajom csak beképzelem a hányingert.Most is felkeltem reggel és eszembe jutott,pár perc múlva már rosszul is voltam,mikor tv-tem kicsit arra lettem figyelmes,hogy elmúlt,de aztán megint vissza jött,egyébként nem rossz a gyomrom ilyenkor éhséget is érzem,eszegetek is,de kevesebbet mint szoktam,mert félek,hogy kihányom.Mit gondoltok,van ilyen,hogy annyira félek tőle,gondolok rá és pont azért van hányingerem vagy van valami bajom inkább?2021. dec. 25. 10:13
1/2 anonim válasza:
A hányingert azért többnyire a gyomor-bélrendszer pusztuló nyálkahártyájából felszabaduló méreganyagok okozzák, esetleg vírus okozta gastritis/enteritis állhat a háttérben.
2/2 Senior Séf válasza:
Egyes okfejtése figyelemre méltó. Vezess étkezési naplót, és figyeld meg, vannak-e ételcsoportok (pl. glutén), amikor erősebbek az ingerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!