Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez,pszichésen vagy...

Mi lehet ez,pszichésen vagy tényleg van valami bajom?

Figyelt kérdés
Nem rég betegség miatt hányingerem volt és hánytam is,azóta időnként vissza jött a hányinger na pár napja mindennap hányingerem van,egyébként rettegek a hányástól,arra gondoltam,hogy lehet nincs is semmi bajom csak beképzelem a hányingert.Most is felkeltem reggel és eszembe jutott,pár perc múlva már rosszul is voltam,mikor tv-tem kicsit arra lettem figyelmes,hogy elmúlt,de aztán megint vissza jött,egyébként nem rossz a gyomrom ilyenkor éhséget is érzem,eszegetek is,de kevesebbet mint szoktam,mert félek,hogy kihányom.Mit gondoltok,van ilyen,hogy annyira félek tőle,gondolok rá és pont azért van hányingerem vagy van valami bajom inkább?

2021. dec. 25. 10:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A hányingert azért többnyire a gyomor-bélrendszer pusztuló nyálkahártyájából felszabaduló méreganyagok okozzák, esetleg vírus okozta gastritis/enteritis állhat a háttérben.
2021. dec. 25. 10:20
 2/2 Senior Séf ***** válasza:
Egyes okfejtése figyelemre méltó. Vezess étkezési naplót, és figyeld meg, vannak-e ételcsoportok (pl. glutén), amikor erősebbek az ingerek.
2021. dec. 26. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!