Sosem vagyok tele étkezések után, de még akkor sem, ha megeszek 2 főétkezést, levest, gyümölcsöt?
Szóval az a nagy helyzet, hogy teljesen kivagyok fordulva magamból és érdekelne, hogy más is szenved-e ilyenekkel, vagy csak én vagyok fogyatékos. :))
Sajnos odáig jutott a szervezetem, hogy bármennyit eszem, nem lakok jól és még a gyomrom sincs tele. Mondok egy példát.
Tegnapi nap beültünk kfc-be (szerencsére évente 2-3-szor megyünk csak). Eddig egy grander menüvel bőven jól laktam, sőt, volt hogy kidobtam a 10-15%-át, mert nem bírtam megenni. Viszont legutóbb betoltam 2 menüt!!, otthon ettem rendesen délben, reggeliztem és még így is úgy éreztem, mint aki egy falatot sem evett. Ugyanez van akkor is, ha betolok akar 3500 kalóriát. Nincs felső kalória limit. :(
Az is elég feltűnő, hogy egy vasárnapi közös kajálás után általában tele az ember gyomra, de nálam ez is megváltozott az utóbbi 3 hónapban és szinte éhesebb vagyok utána, mint előtte. Remélem sikerül valamennyire átadni a lényeget, de röviden-tömören megszűnt a teltség érzése, állandóan éhes vagyok. Voltam laborban, hormont is néztek, semmi baj. Inzulinom 2 órával a teszt után 2szer annyi, mint kéne. Látott magán dietetikus és házi orvos is, de nem vagyok IR-es szerintük, mert a Homa indexem 0.8. TSH változó, 2 és 5 között szokott lenni, erre szelént szedek, de nem ismeretlen, ez régebbi sztori. Szóval ezekkel a friss és jó adatokkal sem értem mi a baj. Hasonlóban volt valakinek része? Lehet ez valamilyen vitaminhiány?
Gondoltam arra, hogy a gyomrom szimplán nagy, de nem ettem olyan mennyiséget, hogy ilyen drasztikusan megváltozzon. Aztán lehet csak hülye vagyok szimplán és nem látom a fától az erdőt.
Szóval nyugodtan legyetek őszinték a komment szekcióban, hátha tanulok belőle.
Köszi előre is a válaszokat!
180 centi vagy és 50 kiló? Mert akkor nyilván éhes vagy.
Ha heti 6x edzel akkor is
163 cm, 51 kiló, home office, azaz napi 3 ezer lépés 😁
Nem igazán egészséges.
Napi 110 gram fehérje, minden étkezés 200 gramm zöldséget tartalmaz (brokkoli, karfiol, kelkáposzta)
Ezért nem értettem, mert a neten is azt írják, hogy fehérje+rost, én meg éhes vagyok mindig 🥲
163 centihez az 51 az MÉG ÉPP jó súly, de ha fogysz két kilót, már alultápláltnak számítasz, szóval nem kell csodálkozni, hogy állandóan ennél.
Nagyon a súlyhatárod alján vagy, és a szervezeted sem hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!