Volt-e már valaki így alvás közben?
Figyelt kérdés
illetve ez inkább úgy az alvás és ébrenlét közötti állapot lehetett.
Felakartam ébredni, de nem tudtam, valami húzott vissza, irtó rossz érzés, és úgy éreztem, mintha megfulladnék, szóval, mintha meghalnék, de erősen küzdök ellene, hogy felébredjek, hánykolódom. Nem is igazán tudom leírni, kiabálnék, de nem tudok szólni.
Hanyatt feküdtem, pedig az ritka nálam. Nem tudok róla, hogy horkolnék, de állítólag szoktam. Most a torkom kicsit, mintha érzékeny lenne, össze lenne szűkülve, nem tudom ez mennyire járul hozzá.
Nagyon régen már előfordult ilyen néha, de nagyon ritkán, talán 10 évente 1-2x. Ha jól emlékszem, még úgy tinikorom tájékán is volt ilyen.
ma 16:01
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem az, utána olvastam. Hasonló, de nálam nincs bénulás, tudok mozogni, nem látok szellemeket, meg ilyesmi.
ma 16:14
3/5 anonim válasza:
Ó, értem, akkor tudom, melyik állapot, de nem tudom, mi a neve. :(
4/5 anonim válasza:
Nekem olyan érzés szokott néha lenni, mintha megcsúsznék és leesnék a lépcsőn, fel is riadok rá. Nem szoktam különösebb jelentőséget tulajdonítani neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is volt már ilyen is régen, és nagyon-nagyon ritkán, de ez valami egészen más.
ma 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!