Állkapocs gonddal melyik orvos foglalkozik?
Figyelt kérdés
Az állkapcsommal pár éve olyan gondom van, hogy jobb oldalon kattog, néha fáj az állkapocs izületem, de eddig más gondot nem okozott. Pár hete azt hittem a fülzsírtól eldugult a bal olali fülem, elmentem kimosatni. A fülem teljesen egészséges, nincs gyulladás. Azt vettem észre hogy a fülmosás kb semmit sem ért a füldugulásomra, és a visszhang hallására a bal fülemben. Eszembe jutott, hogy az állkapcsom okozhatja. Bedugtam az ujjm mindkét fülembe, kinyitottam a szám jó nagyra, és így éreztem, hogy a bal oldali fülembenteljesen fel van csúszva az állkapcsom. Ki foglalkozik ezzel a gonddal, melyik orvos, és mit csinálnak vele?nov. 7. 13:02
1/5 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj, elmondja, hová fordult, ha kell, ír beutalót. De ha már ott voltál a fül-orr-gégén, miért nem kérdezted meg?
2/5 A kérdező kommentje:
Mert a fülemmel minden rendben van, tehát nem fül gond. Azt hittem ha kimossák kijön a fülzsír és annyi. Érthetően leírtam!
nov. 7. 13:42
3/5 anonim válasza:
Azt hiszem, szájsebész. Mindenképpen beutaló kell, úgyhogy előbb a fogorvoshoz vagy a háziorvoshoz kell fordulni.
4/5 anonim válasza:
A skorbut klasszikus tüneteinek leírása még a felfedező hajósok korából származik, melyek legénysége gyakran az akkor még ismeretlen kór áldozata lett. Később fedezték fel, hogy a citrom, vagy savanyított káposzta megelőzheti a betegséget.
A skorbut tünetei
fáradékonyság, gyengeség
ingerlékenység
étvágytalanság, súlyvesztés
rossz közérzet, izomfájdalmak
érzékeny izületek és fájdalmas csontok
A jellegzetes késői tünetek már a valódi skorbut, a fokozott kötőszöveti sérülékenység jelei.
5/5 A kérdező kommentje:
3-as köszönöm!
4-es baj van a toronyban?
nov. 7. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!