Egy pár hónapja nagyon fáradékony lettem, pedig nem hajtottam magam túl és eleget alszom. Kivizsgáltassam magam? Ilyen "tünetekkel" foglalkozik majd az orvos?
Sötét karika van a szemem alatt, elég sötét pedig eleget alszom (7-8 óra mindig megvan ) és vízből is megiszok egy nap kb 2,5litert. Szóval nem tudom mitől jött a karika.
Rossz a hangulatom, álmos vagyok és fáradt. Nem tudom magam rávenni olyan dolgokra amiket szívesen meg is csinálnék mert fizikailag gyengének érzem magam.
Egy általános kivizsgáláson kiderülhet, hogy van-e valami bajom?
Dolgozom. Ez miatt nem hagyok ki napot, mert ettől még el tudom látni a feladataimat. Meg tudom oldani így is az orvoshoz eljutást :)
Tudom, hogy szó szerint nincs olyan,hogy általános kivizsgálás csak összegeztem a vérvételt és az egyéb vizsgálatokat. :)
A víz mennyiségét azért írtam, mert a sötét karikák kevés folyadék bevitelekor is jelentkezhetnek.
Köszönöm a válaszokat, mindenképp elmegyek orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!