Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van hasmenésem minden...

Miért van hasmenésem minden egyes alkalommal mikor anyóshoz megyünk?

Figyelt kérdés

Barátom másfél éve elköltözött az Alföldről az én szülővárosomba azóta együtt élünk. Akárhányszor megyünk az anyukájához mindig hasmenésem van legalább 1 napon át, ami nagyon kellemetlen mert a wc konkrétan a konyhában van a mosogató mellett és az ajtót sem lehet teljesen becsukni. Előre félek mindig, hogy mi lesz ha akkor kell ha vannak ott vendégek. Plusz anyós akkor is beszél felém mikor bent vagyok a fürdőbe/wcn.

22/L

nov. 2. 01:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Stresszelsz, kényelmetlen neked ott lenni, vagy nagy eséllyel maga a tudat miatt, hogy a wc a konyha mellett van, és emiatt szorongsz, stresszelsz, és emiatt van a hasmenés, mert ezen stresszelsz, hogy ott a wc.
nov. 2. 01:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egeszen biztos psziches. Nem arrol van szo, hogy anyosnal a csapviz meghajt, vagy ilyesmi.
nov. 2. 01:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Fosol tőle.
nov. 2. 03:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A stressz miatt. Fel kell tárni a stressz pontosabb okát anyóssal kapcsolatban és megszünteni vagy kezelni
nov. 2. 07:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem azért van mindig hasmenésem a nagyanyámnál, mert nagyon zsírosan főz. (Amúgy finomat.) Nyilván ez csak azután jelentkezik hogy ott ettem.
nov. 2. 09:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem azért van hasmenésem anyósomnál, mert bár finomat főz - ez tény, viszont túl zsírosan.

Neked mondjuk vszeg pszichés lesz.

nov. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!