Napok óta hasmenésem van es par alkalommal észre vettem hogy véres a székletem. Most viszont csak vér 'darabok' jottek, nagy baj lehet?
Nem tudom, hogy nagy-e a baj. De az biztos, hogy nem normális.
A vérdarabok neked nem elég ok arra, hogy orvoshoz fordulj?
Meddig szeretnél még várni??? És mire?
Igen, lehet nagyobb gond is.
Tessék elmenni még ma a háziorvosodhoz!
Hívd fel az orvost és mondd el neki, nem tudod leadni a mintát, mert a hasmenés miatt nem tudsz kimozdulni + hasi fájdalmad van, nem is kicsi. Még ma!
Ha azt tanácsolja, nem baj, majd pár napon belül menj vissza, amikor kész a vizsgálat, akkor menj más orvoshoz! Akár az ügyeletet is kihívhatod, ha nem tudsz kimozdulni a lakásból.
Napok óta tart ez az állapot. Véres a székleted. Fájdalmad van. Súlyos, kiszáradásos állapot is bekövetkezhet, de ennél súlyosabb is lehet.
Még ma vagy a háziorvosod vagy az ügyelet adjon konkrét terápiát, mert már régen nem elég csak a székletminta leadása és az eredményre való várakozás úgy, hogy súlyos tüneteid vannak.
Légy szíves jelezd, ha valami történik vagy nem történik vagy hogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!