Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Jelent valamit az,ha minden...

Cukikutyus kérdése:

Jelent valamit az,ha minden nap dél körül iszonyú álmosság jön rám?

Figyelt kérdés

12-13 óra között egyszerűen alig bírok ébren maradni.Nagyjából július óta van ez így nálam.Ha van lehetőségem aludni,akkor megteszem,max.1 órát alszom,de utána ha felébredek,sokáig szédülök,hányingerem van.

Múlthéten pont a belvárosban voltam ebben az időpontban,nem volt lehetőségem aludni,így úgy éreztem magam utazás közben,mintha nem lennék teljes tudatomnál.Amint hazaértem,zuhantam be az ágyba.

Nemrég voltam orvosnál,laborvizsgálati eredményeim kiválóak,vérnyomásom jó,a cukrom a felső határ közelébeb van,de még nem kritikus.Mi lehet a gond?

tegnap 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
És mennyit alszol éjszaka? Ez ebéd után van? Mert akkor természetes.
tegnap 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Éjszakánként mindig fent vagyok legalább egyszer.Valójában elég korán elalszom,úgy este 9 fele,majd hajnal 2-3 óra közt felébredek.Van úgy,hogy hamar visszaalszom,de van amikor csak hajnal 4 fele,vagy egyáltalán nem.Ez már 2 éve igy van,de eddig napközbeni álmosságom

nem volt.Dél fele még nem ebédelek,és a reggeli is 9 óra tájékán van,szóval ilyen szempontból semleges időszak.

tegnap 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, öregszel. De mért ébredsz fel? Stresszes vagy? Még jó, hogy álmos vagy nappal, ha kiesik éjjel pár óra.
tegnap 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!