Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől ilyen különböző a...

Mitől ilyen különböző a viselkedésem?

Figyelt kérdés

21 éves kollégista vagyok.

Ha kollégiumba vagyok akkor rendszeresen tanulok,rendet hagyok magam után mindig. Amikor emberek között vagyok altalaban nagyon osszeszedettnek, jokedvunek erzem magam.

Amikor otthon vagyok akkor pedig csak bámulok ki a fejemből es nezek magam ele. Nincs erőm se motivaciom semmihez. Napokig nem megyek ki a házból. Nembirok tanulni, takarítani, és jókedvem sincs általában. Ez mar evek ota így megy, csak mostanában költöztem be a koliba és azóta meg szembetűnobb a kulonbseg mások szerint is.

Valaki már azt is mondta hogy ez biztos depresszió,de én nem hiszem mert nálam ezek a dolgok(motivalatlansag, rossz hangulat stb ) nem tartósan állnak fent. Ha pár napig nem vagyok otthon ezeknek a dolgoknak mar teljesen az ellenkezőjét érzem.

okt. 29. 10:57
 1/1 anonim válasza:
Ezt valamennyire én is át tudom érezni, hogyha otthon vagyok és nem koliba, valamiért sokkal kevésbé vagyok produktív. Ennek több féle oka lehet. Lehet hogy koliba annyira kifárasztod magad, hogy otthonra már semmi energiád nem marad és egyszerűen kiégsz. Az is magyarázatot adhat hogyha a koliba valamiért jobban érzed magad mint otthon.
tegnap 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!