Abbahagyhatom a gyógyszert? (vérnyomáscsökkentő)
Figyelt kérdés
Fél éve már, hogy soha nem mértem 140 felettit. Ma be se veszem, meglássuk milyen lesz így.okt. 27. 07:46
11/19 anonim válasza:
Nagyon sok féle van ebből.Irass olcsóbbat,de abba hagyni nem lehet már .
12/19 Ypszilon1980 válasza:
Nem csak az agyvérzés a gond, hanem pl. szívmegnagyobbodást, veseproblémát is okozhat. Egyébként abbahagyhatod saját felelősségre, viszont az a gáz, hogy csak egy ideig lesz jó a vérnyomás, kb. 1 hét és újra magas lesz, ha nem szeded.
13/19 anonim válasza:
Covercard 5/5-öt szedek, nem akarok hazudni, hogy mennyibe kerül, de azért azt a 2000ft-ot 3 havonta ki kell tudni gazdálkodni valahogy..
14/19 A kérdező kommentje:
nekem 6300ft körül jön ki 3 hónapra
okt. 28. 15:04
15/19 anonim válasza:
Mit szedsz kérdező? Mi a gyógyszer neve? Lehet ugyanazzal a hatóanyaggal van olcsóbb változata is.
16/19 A kérdező kommentje:
Micardis 40mg
okt. 29. 08:20
17/19 anonim válasza:
Kérdező! Megnéztem neked, ez a gyógyszer temisartan hatóanyagú.Iyen hatóanyagú a Tanydon is, csak olcsóbb. Irass Tanydont ugyanaz.
18/19 anonim válasza:
Javitás;Telmizartán a hatóanyaga mindkettő gyógyszernek. Tanydon olcsó.
19/19 A kérdező kommentje:
Coverex nem jó?
nov. 2. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!