Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Abbahagyhatom a gyógyszert?...

Abbahagyhatom a gyógyszert? (vérnyomáscsökkentő)

Figyelt kérdés
Fél éve már, hogy soha nem mértem 140 felettit. Ma be se veszem, meglássuk milyen lesz így.
okt. 27. 07:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nem. A 140 is sok. 120 lenne az ideális, 130 felett KELL a vérnyomáscsökkentő a hosszú távú károk megelőzésére.

Azzal is foglalkozni kellene, hogy mitől van magas vérnyomásod. Túlsúly, sok sót fogyasztasz, koleszterin, erek állapota, stressz? Az okot is kezelni kellene. Először is tanuld meg a helyes légzést. Ha van okosórád relax funkcióval (légzésgyakorlat), naponta többször is alkalmazd. Csak hogy tudd: a kilégzésnél csökken a vérnyomás a paraszimpatikus hatásra, ezt használja ki a légzőgyakorlat. De amíg nem normalizálódik a vérnyomásod, addig ne hagyd el a gyógyszert.

okt. 27. 07:58
 2/19 anonim ***** válasza:
A vernyomasgyogyszerek nem egy nap alatt változtatnak, és nem egy nap kihagyás után áll be a gyógyszer nélküli állapot.
okt. 27. 08:02
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem vennék már be többet semelyik nap, szép lassan kiürül, távoznak a mérgek a testemből.
okt. 27. 08:08
 4/19 Mad Max2 ***** válasza:

Hááát a vérnyomáscsökkentő azért van hogy ne legyen magas a vérnyomásod, ha nem szeded nyilván újra magas lesz

Orvos utasításait kéne követni szerintem...

okt. 27. 08:47
 5/19 anonim ***** válasza:

Gondolom azért annyi a vérnyomásod amennyi mert szeded a gyógyszereket. Ha abbahagyod benne van a kockázat, hogy magas lesz. Sőt nekem az a tapasztalatom, hogy aki önkényesen abba hagyja a vérnyomás csökkentő szedését annak nagyobb eséllyel lesz hirtelen hipertóniás krízise amely fokozza az agyvérzés veszélyét.

Orvosoddal beszélj erről.

okt. 27. 08:56
 6/19 A kérdező kommentje:

Kajak mindenhol ez az agyvérzés a fenyegető duma?

Jóvanna, de akkor átállok egy olcsóbbra, mert nagyon nem mindegy az ára.

okt. 27. 09:06
 7/19 anonim ***** válasza:
#6 Így van. Agyvérzést fogsz kapni ha abbahagyod.
okt. 27. 09:25
 8/19 anonim ***** válasza:

Fehér fagyöngy tea jó magas vérnyomásra még az álmatlanságra is jó.

800 huf.

okt. 27. 09:28
 9/19 A kérdező kommentje:
#7: Miért nem szívrohamot?? XDDDDDD
okt. 27. 09:36
 10/19 anonim ***** válasza:
addig örülj,amig nem kaptál strokeot. én kaptam, nem vicces.
okt. 27. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!