Nem merem bevenni a gyógyszeremet ,4 nap után abbahagyhatom ?
Escitil 10mg írtak szorongásra ,viszont nekem volt már extrasystole érzésem ,ekg nem mutatott semmit , véreredmény azt mutatta tele van gyulladással és baktériummal a szervezetem augmentit kaptam rá. Pszchiaterhez aug29 kaptam időpontot , a vérnyomásom néha 140 de álltalában 122 /80 ,
Mit csináljak ?
1. Augmentint mindenképp szedd be ahogy az orvos előírta, ha nem javul a fertőzésed, menj vissza és kérj másik antibiotikumot.
2. Ha az egyszeri, nem rendszeres extrasystolékra gondolsz, az viszonylag ártalmatlan. Emiatt szerintem szedheted az Escitilt, a betegtájékoztatójában az van, hogy ne szedd, ha EKG-n látható szívritmuszavarod van. Nálad nem ez a helyzet, EKG-n nem láttak semmi rendelleneset.
3. Ha rosszul érzed magad, akkor ne félj hamarabb elmenni orvoshoz! Oké két hónap múlva van időpontod, de ha te most érzed magad nagyon szarul, akkor most van szükséged segítségre nem két hónap múlva. Ha jól tudom pszichiátriai osztályoknak van saját sürgősségi ambulanciájuk.
"véreredmény azt mutatta tele van gyulladással és baktériummal a szervezetem"
A lelki bajaidban nem akarnék turkálni, de itt milyen baktériumról beszélünk? Tenyésztési eredmény is van, vagy csak a vér fehérvérsejtszámából és arányaiból állapították ezt meg? (Az Augmentint mindenképp szedd be végig ahogy fel van írva, nem a szükségességét próbálom itt megkérdőjelezni.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!