Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 2 órát aludjak szerintetek...

2 órát aludjak szerintetek vagy egyet se iskola előtt?

Figyelt kérdés
Ha hajnal 4 óra körül van és fel kell keljek reggel 7-kor mert iskolába kell mennem, akkor menjek el aludni (megkockáztatva hogy nem kelek fel) vagy ne aludjak egész éjjel és úgy menjek neki a következő napomnak ahol teljesítenem és tanulnom kell? Sokszor voltam ehhez hasonló helyzetben és szerintem még leszek is

okt. 14. 07:33
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:
Életem egy szakaszában (3 évtized) napi két és fél óra alvással tengődtem, és én hülye, még élveztem is! Örültem, hogy míg más az élete egyharmadát átalussza, nekem sokkal több mindenre jut időm. Vigyázz, kérdező, ezt nem adják ingyen! Olvasgassál a cirkadián ritmusról, és próbáld meg ahhoz tartani magad.
okt. 17. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!