19 évesen extrém fáradtság, mitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok, még középiskolában, technikumban tanulok. Mostanában többször tapasztalok magamon elviselhetetlen fáradtságot. Nincsenek problémáim az alvással, illetve folyamatosan vannak dolgok, amiket szedek, többek között C és D vitamin, magnézium és béres csepp. Ezeket állandó jelleggel szedem. Laborban márciusban voltam, minden rendben volt.okt. 9. 18:35
1/4 anonim válasza:
D vitamint minek szedel. Magnézium izomlazító attól csak fekszel azt néha szedd. Béres csepp nyugdíjasoknak való. Néha szedjé multivitamint meg c vitamint.
2/4 A kérdező kommentje:
Látom az írásod alapján sugárzik belőled az értelem. Majd biztos rád fogok hallgatni, amikor az orvos javaslatára szedem a magnéziumot, mert hogy szükséges a szervezetnek.
okt. 9. 18:45
3/4 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztalom én is. Vashiányos voltam, akkor volt ilyen, kezelve lett, de azóta is van mikor érzem, hogy ülve el tudnék aludni. Szerintem lehet az időjárás miatt is, vagy ha épp stresszesebb az ember attól is lehet fáradtság.
4/4 anonim válasza:
Szia! Ha lány vagy akkor érdemes elmenni nőgyógyászatra. Én is évekig küzdöttem ezzel (vitaminok + jó labor eredmények) és végül kiderült hogy PCOS áll a dolog hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!