Ez milyen betegség lehet? Vagy mi a bajom?
Figyelt kérdés
Szóval észrevettem, hogy mostanában nagyon gyakran előfordul hogy azt érzem “leesett a vércukrom” de kb ha eszek elmúlik, viszont van amikor durvábban érzem és hiába eszek nem múlik el olyankor le is kell ülnöm vagy feküdnöm mert annyira elgyengülök hogy kb mindent rosszul esne csinálni és remegnék, valamint zsibbad a karom is néha a lábam….
Ez kb pár óráig tart és nem tudom mitől van de már nagyon idegesít mert egyre gyakoribb…
Mondta az orvosom, hogy sokszor kell ennem kisebb adagokat de van hogy már ilyenkor is előfordul de pl. ha nem csinálok semmit csak itthon vagyok gyakoribb… Ha mozgok vagy elmegyek valahova olyankor nem.
Mi lehet a baj?
szept. 8. 19:38
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet a baj, és azt sem tudom, valóban a vércukrod miatt van-e, de ha amiatt van, akkor első kérdés, hogy ismered a vércukorszintet minél jobban karbantartó diéta alapjait? Milyen gyakran, mennyi, milyen szénhidrátot javasolt enni, milyen egyéb összetevőkkel? Ha tényleg érdekel, hogy jobban légy, ezzel mindenképp foglalkozz + rendszeres sport.
3/3 A kérdező kommentje:
Semmi ilyen betegsegem nincs, viszont lehet sok kavet iszok mostanaban… az lehet a baj?
szept. 8. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!