Mi bajom van, már egy hónapja ezt érzem?
Figyelt kérdés
16/F néha érzek valami szúrást inkább tűdő mint szív környékén, 1 hónapja voltam kovidos. A szúrás, ami szorításszerű is szokott lenni minden 2-3 napban érzem és hányingerem meg egy enyhe nehézlégzésem van utána. Futás közben nem szoktam rosszul lenni, nem vagyok formában kb. 4 perc futás után elfáradok, édességet is tudok enni probléma nélkül. Másképp működnek a beleim is napi akár 3 v. 4-szeris székletelek. A kovid óta van, hogy furán fáj a hasam(se görcs, se sav, csak nyomás szerűség). A szúrás a mellkasom felső felén egy ponton van. Aggódom, mert nem tudom, hogy betegség vagy, csak valami kovid mellékhatás.2022. okt. 28. 12:59
1/5 A kérdező kommentje:
A kérdésem igazából az, hogy mi bajom van, nem az, hogy ezt érzem-e
2022. okt. 28. 13:01
3/5 A kérdező kommentje:
Szerinte csak előre nyílal a gerincem, de kételkedem.
2022. okt. 28. 13:20
4/5 A kérdező kommentje:
A székletelés, pedig szerinte normális a has fáldalmat is gerincre fogta, mert egy éve egy enyhe gerinferdülést diagnosztozáltak.
2022. okt. 28. 13:27
5/5 anonim válasza:
Akkor keress fel másik doktort is... Hogy lehet valaki ennyire világtalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!