Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 40 feletti, egyedülálló...

40 feletti, egyedülálló férfiak miért vannak egyedül?

Figyelt kérdés

#Férfiak 40 +
szept. 6. 22:41
 1/7 anonim válasza:
Ezer oka lehet.
szept. 6. 23:04
 2/7 A kérdező kommentje:

De spec mi az oka?

40 feletti, egyedülálló ffi itt nincs?

szept. 6. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Pl. mert szerencsétlennek gondolja magát, gyámolatlan, netán nem is próbálkozik tenni az egyedüllét ellen.
szept. 7. 08:36
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Miért ne lehetne egyedülálló? Kérdezd meg tőle.
szept. 7. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azért vagyok egyedül, mert a nőkkel csak szerencsétlenkedtem, amikor egyáltalán próbálkoztam velük. Elriasztottam őket. Egy ideje még annyit sem próbálkozom, mint korábban, pedig az is elég kevés volt. Bizonyos, hogy a szerencsétlenkedésem jelentős részben a szocializációm hozadéka, amiken nem sikerült kellő mértékben túllépnem. Az bizonyos, hogy nem a rútságom vagy a személyíségem az oka, mert sok "rosszabb" van, aki nincs egyedül.
szept. 7. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:

2-s.

Nem tudom te hol élsz,de én is közelebb vagyok az 50-hez mint a 40-hez és egyedülálló vagyok na meg a haverom is annyi idős mint én és ugyancsak egyedül van illetve a volt haverom 52 éves és ugyancsak egyedül van.

Engem leszámítva a haverjaim biztos anyagi háttérrel rendelkeznek és mégsem sikerül benőzniük.

Tehát akkor mi is van,te nagyokos.

szept. 7. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A definíció miatt. Egyedülálló férfi csak egyedül lehet.
szept. 7. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!