A Fidesz kivételesen jó kormány, amely egyedülálló módon Európában a második legjobb átoltottságot érte el? (10% feletti)
2:"Orbán Viktor kivételesen jó miniszterelnök!"
Viktor, már megint itt vagy?
Dehogyis, a drága kínai vakcinát használja ami nincs is tesztelve meg nincs megadva a hatékonységa. 2 oltásból állna az egész, de itt már 1 után is oltottságról beszélnek. Vagyis trükközés meg hazugság az egész.
Komolyan elhiszed hogy mo. bármiben is az élen lehet? Álomvilágban élsz.
Az ezt a hírt alapul szolgáló oldal/cikk a következő:
Itt pedig nem átoltottságról beszélnek, hanem felhasznált dózisokról. Az átoltottsághoz a legtöbb vakcina esetében 2 dózis szükséges, nálunk jelenleg az a politika, hogy mindenki kapja meg az elsőt, a második csúszhat. Ez okoz egy statisztika torzítást. Persze igaz, ami igaz, nyilván segíti a mutatószámunkat az is, hogy elsők között használjuk a kínai és orosz vakcinákat is az EU-ban.
Ettől függetlenül a most bejött teljes lezárásból és a tudható 500 milliárdos hiányból (mégcsak február van) kiindulva "kivételesen" jó kormánynak nem mondanám a fideszt. Volt egy húzásuk a kínaiakkal, de ha nem a gyártási előírás szerint használjuk a vakcinákat még visszafele is elsülhet a dolog.
arról nem a kormány tehet, hogy kik halnak meg? Vagy, ha igen, akkor magyarázd el nekem, hogy miért?
A társadalom felépítését érdemes szem előtt tartani, hogy kik milyen alapbetegségekkel rendelkeznek, mennyire elöregedett egy adott társadalom.
Olyan butákat válaszolnak az ide írogatók, hogy csak nézek, egyáltalán van-e érettségijük ezeknek?
ma 14:16
ezek alapján akkor csak azoknak kéne otthon ülni, és maszkot hordani, akinek amúgyis van valami más nyavajája. nekem speciel nincs, akkor én mi a francért ülök itthon (?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!