Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 3 napja megy a hasam.Mi lehet...

3 napja megy a hasam.Mi lehet a baj,tehetek valamit?

Figyelt kérdés

Egészen máig nem foglalkoztam vele.Amikor is hajnalba felkeltem hogy rohannom kell.Reggel is így keltem.

Amúgy nem tudom mi lehet,emberek közé nem nagyon járok,kaja meg semmi nem változott

aug. 28. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Fertőzés. Nem baj ha nem eszel semmit. Utána brat diéta majd szép lassan vissza lehet vezetni mindent
aug. 28. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
majomhimlo, ideje a lezarasoknak szerintem
aug. 28. 13:36
 3/6 anonim válasza:
ha vmi gyomorrontásod lehet, olyankor főtt krumplit, főtt rizst ajánlott enni, valamint almalevet és reszelt almát is szoktak tanácsolni. a folyadék bevitel nagyon fontos, hogy fertőzés esetén minél gyorsabban távozzanak a baktériumok a szervezetből... ha egyik sem válik be akkor kaja téren actimel, activia amik nagyon rendbe állítják a bélflóráidat, esetleg normaflór ami azt hiszem vény nélüli... ha nagyon nagy a gáz a széntabletta fogja vissza a székleteted
aug. 28. 13:41
 4/6 anonim válasza:
3as vagyok a "vény nélüli", az vény nélküli szeretne lenni, a kötözködőknek mondom.
aug. 28. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Széntabletta és Bolus adstringens segíthet, ha valami enyhe bélfertőzés van. A kiszáradás veszélye miatt sok sós folyadékot kell inni.
aug. 28. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
A Bolus leginkább hasfogó, nem leszel előrébb. Menj el házi orvoshoz, felír valamit. Ez valami vírus lesz.
aug. 29. 00:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!