Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek is egyre több a...

Szerintetek is egyre több a pánik beteg?

Figyelt kérdés
Egyre több ismerősöm kezd pánik beteggé válni, ami megnyilvánul remegésben, félelemben, hányingerben, szédülésben. Rajtam is kijött nemrég amikor nagyobb tömeg közé kerültünk, pedig sosem voltam túl feszülős fajta. És amióta kijött rajtam ez azóta folyamatosan előjön ha tömeg közelben vagyok. Hiába fogom fel hogy értelmetlen a pánik, akkor is előjön.

nov. 24. 01:16
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Ez is csak valami újkeletű hülyeség. A hiszti egyre több
nov. 24. 02:27
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Megváltoznak a vegetatív idegrendszeri funkciók, az okozhatja ezt, lehet gondolkodni hogy miért.
nov. 24. 04:17
 3/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
6%
Ennek több oka van. Egyrészt nálunk a stressz sokkal nagyobb a munkában, az iskolában, a való életben, mint máshol a határ közeli országokban, másrészt nálunk szerintem kissé ez kezd divat lenni.
nov. 24. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Pánikbetegség nem hiszti. Csak próbáld ki egyszer mikor hirtelen elkezd kalapálni a szíved, zsibbad mindened, nem kapsz levegőt, azt hiszed itt a vége mindennek. Fél óra alatt lecseng de óráknak tűnik.

Kérdező, hogy válaszoljak is a kérdésedre, rajtam a semmiből jött ki. Felgyülemlett a sok feszültség, nem beszéltem ki magamból és így csattant. 4 hónapja már nem volt, de a szorongás megmaradt, főleg ha tömegben vagyok.

nov. 24. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Persze. Mindegyik pánikbetegnek hirtelen elmúlik mindej baja ha talál kolbászt a hátsójába. Gondoltam hogy megjön a sok self-diagnostized panikbeteg lepontozgatni xddd
nov. 24. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos nem csak a pánikbetegség a több.
nov. 24. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Ez a világ csak tönkrevágni tudja az embereket, mit csodálkoztok??
nov. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!