Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandó hányinger,émelygés,...

Állandó hányinger,émelygés, hasmenés. Mitől lehet ez? Folyamatos stressztől esetleg? Nagyon durván szorongok meg pánikrohamaim is szoktak lenni.

Figyelt kérdés

okt. 14. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Mióta tart neked? Hasonlókkal küzdök. Én is szorongós vagyok, a pánikot már tudom kezelni. 2 napja folyamatos émelygésem van, enni is alig birok. Borzalmas..😕
okt. 15. 08:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem régóta tart de úgy jobban kb 3 hónapja és nem tudok vele mit kezdeni. Nagyon rossz. Sokszor én sem tudok enni.

okt. 15. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy és mióta vannak rohamok?
okt. 15. 17:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Az a baj én a pánikot se nagyon tudom kezelni, de ez a szorongás még rosszabb mert az folyamatos.

Gyomorideg. Lassan már ott tartok hogy dolgozni se tudok ettől.

okt. 15. 17:44
 5/5 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok

Évek óta egyre rosszabb igazából. Régebben is voltak de akkor nem volt vészes meg nem paráztam rá. De most már rástresszelem magam. Meg ha bárhova indulok előtte megy a hasam, hányingerem van. Szedek ilyen növényi nyugtató készítményeket de nem használ.

okt. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!