Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egy 250-300 kg-os nő hány...

Egy 250-300 kg-os nő hány évig élhet el kb?

Figyelt kérdés
40 év körüli, nem dohányzik de egész nap otthon van, csak a kutyát viszi le reggel-este. Ilyen súlyú öreg embert még egyszer sem láttam.
aug. 25. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen tömegű ember már nem képes kutyát sétáltatni.
aug. 25. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
64%

Meg tud egyáltalán mozdulni, el tudja egyáltalán látni önmagát? Bevásárlás, főzés, munka?

50et nem fogja megélni, ha nem változtat magán.

aug. 25. 15:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Pedig ugyanolyan testalkata van mint a 300 kilós Gézának az elején akinek segítet Schobert Norbi lefogyni. Amúgy ne nagy kutyasétáltatást képzelj el, max. 50-100 méter egy alkalommal.
aug. 25. 15:07
 4/14 anonim válasza:
80%
Ezt nem lehet megjosolni. Valameddig. Az 50 kg-os ember túlélési esélyeit sem lehet megsaccolni. De... Ezzel a sullyal szerintem meg max 5-8 ev, a sziv ilyenkor dupla(itt inkabb tripla) annyit dolgozik, hamarabb elfarad
aug. 25. 15:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha létezik olyan ember, akinek van gusztusa a kocát etetni, mosdatni, kivinni az ágytálát, akkor pár évig elélhet. Kutyát biztos nem sétéltat, mert fel sem bír kelni az ágyból. Orvoshoz is daruval kell kiemelni
aug. 25. 15:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Hogy hajol le, hogy összeszedje a kutyagumit?
aug. 25. 15:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy 300 kg az adott nő? Nekem is van olyan orvosi papírom ahol rajta van hogy 200 kg vagyok. De az adott orvos aki le írta hogy 200 kg vagyok az soha meg sem mért! Illteve nem lettem orvos által meg mérve! Otthoni mezei szoba mérleg szerint meg csak 92 kg vagyok. És mégis rám fogták hogy 200 kg-os vagyok!
aug. 25. 15:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem lehet megsaccolni de sosem láttam még ilyen súlyú idős embert, még a neten sem találtam ilyenről képet.
aug. 25. 16:14
 9/14 anonim ***** válasza:
TLC adón van egy műsör, Élet 250kg felett. No ott van 300 kilós aki tud menni. No nem sokat. Idén is meghalt valaki külföldön, ha jól emlékszem 400 kiló volt. A világ legkövérebb embere mexikói volt, 540 kilóval, nem él már.
aug. 25. 16:23
 10/14 anonim ***** válasza:
9-esnek! 7-es voltam! Igen én is láttam jó pár részt a TLC-n az élet 250 kg felett c. müsorból. De az amerikai USA sorozat. 8-asnak! 7-es voltam! Nálam is csak durva sacolás volt a 200 kg. És azt is a mentősök sacolták. Mert az egyik mentési lapomon volt rajta. Az orvosok meg 170 kg-nak sacoltak. És amikor rá tudtam állni a mérlegre akkor meg 92 kg-ot mutatott a mérleg! Úgy hogy ennyit az emberi sacolásról.
aug. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!