Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vìrus lehet vagy komolyabb a...

Emma21 kérdése:

Vìrus lehet vagy komolyabb a baj? Esetleg ételmérgezès?

Figyelt kérdés

Anyunàl koràn reggel kezdődött, h szèdül, megy a hasa és hànyingere van 1x hànyt is.

Tegnap semmi baja nem volt, azt leszàmítva h alacsony a vérnyomàsa màr napok òta.

Most vannak ügyeleten.

Este evett 2 virslit , de mi is azt ettük és nekünk nincs bajunk.

Rettegek, ideges vagyok, h mi baja van. Màr mindent is bebeszélek magamnak h biztos ez meg az a baja. Tudom h 30 évesen ez nem normàlis dolog, de akkor is nagyon meg vagyok ijedve.

Amikor nekem kaja mérgezèsem volt ugyan ezek a tünetek voltak.

aug. 8. 06:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 Válaszoltam.

Ezek olyan neurológiai tünetegyüttesek ami elég erős indokot adnak arra, hogy történjen egy részletesebb neurológiai kivizsgálás.

A nystagmus szemtekerezgést jelent, a romberg pedig egyensúly zavara ha pozitív.

De egyébként nem értem, hogy ezt miért itt kérdezed. Miért nem az orvost zaklatod ezzel aki ezeket megállapította?

aug. 8. 10:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Mert az nem mondott semmit. Anyu ràkèrdezett vàlasza :Ha tovàbbra is szèdül menjen be a kòrhàzba.Ügyeleten voltak csak.
aug. 8. 10:20
 13/13 anonim ***** válasza:

"Csak egyetlen betegség létezik: a méreglerakódás." (Romolo Mantovani)

"A mérgek a civilizációs életmód következtében jutnak a szervezetbe. A lerakódás több fázisban történik, egyre súlyosabb betegségeket okozva. Minél korábbi fázisban kezdjük a szervezet tisztítását, annál hamarabb gyógyulunk."

aug. 9. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!