Vìrus lehet vagy komolyabb a baj? Esetleg ételmérgezès?
Anyunàl koràn reggel kezdődött, h szèdül, megy a hasa és hànyingere van 1x hànyt is.
Tegnap semmi baja nem volt, azt leszàmítva h alacsony a vérnyomàsa màr napok òta.
Most vannak ügyeleten.
Este evett 2 virslit , de mi is azt ettük és nekünk nincs bajunk.
Rettegek, ideges vagyok, h mi baja van. Màr mindent is bebeszélek magamnak h biztos ez meg az a baja. Tudom h 30 évesen ez nem normàlis dolog, de akkor is nagyon meg vagyok ijedve.
Amikor nekem kaja mérgezèsem volt ugyan ezek a tünetek voltak.
Azért egy kis hányingertől meg hasmenéstől ne rettegjünk, meg bukjunk ki.
Mi lenne? Valamit összeszedett majd elmúlik.
Nem szívinfarktusa van.
Nagyon túl drámázod.
Én ezzel nem is futok orvoshoz mert 1x hányok.
Aminek kikell kijön és pár nap pihi és elmúlik.
Lehet elkapott valamit vagy elrontotta a gyomrát.
Augusztus hónapban egyébként elég gyakoriak a gyomor bélrendszeri fertőzések.
A szédülès miatt ment a dokihoz.
Elolvastam a papírjàt hàt kàr volt most meg azon idegeskedem.
Ràírtak h horizontàlis nystagmus balra illetve romberg bizonytalan , nehezìtett romberg+
Na utàna olvastam ès nem írnak jòkat ezekről, most meg emiatt rettegek, h mi van ha agydaganata van.
Agydaganat nem egy nap alatt alakul ki. Már hetek, hónapok óta el kellett volna kezdödnie a fejfájásoknak, szédüléseknek, fülzúgás/fülcsengésnek, idővel akár tudatzavaroknak.
Ez nagy valószínűséggel egy hányós-hasmenéses vírus lesz ami most jobban kikészítette anyukád.
7/7 köszi az ijesztgetést!!!
Még 2 dolog ami miatt idegeskedem kell.
Mondjuk azt nem tudom, h egy amúgyis ideges embert minek kell tovàbb idegesíteni.
Èn olyat nem mondtam h nem elégszem meg a vírussal.
Azt mondtam ami mèg pluszban idegesìt az ez a 3 dolog : horizontàlis nystagmus, romberg bizonytalan és nehezített romberg+, de erre màr senki nem vàlaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!