Mi lehetett ez? Etelmergezes?
Figyelt kérdés
Tegnap délután felálltam a székből és olyan érzés kapott el, mint amikor az ember részegség miatt szédül. Egy kis idő múlva már fekve is ugy ugralt a kep, forgott velem a vilag hogy nem tudtam kimenni inni egy kis vizet. Odaig tartott hogy felalltam hogy megmossam az arcom es annyira szedultem hogy hanyingerem lett es hanytam. Utana a szeules akkor mult el, amikor a bal oldalamon fekudtem, amint a hatamon vagy a jobb oldalamon, visszatert es megint forgott a vilag. Reggelire egy tojasrantottat,delutan pedig egy kis piritost ettem. Gyomberteat iszogatok mert reggel iszonyatosan fajt a gyomrom es a fejem is faj.Bkomplexet vettem be es normafloret, igy mar jobb, de zavar hogy nem tudom mi lehet ez. Etelmergezes?2016. jún. 29. 11:31
1/3 anonim válasza:
Leesett a vercukrod, mert alig ettel. -szedules
Alig ettel, ezert az ehsegtol hanytal. Velem is volt sokszor.
Gyomber porget, enni kell hozza.
Egyel tobbszor.
2/3 A kérdező kommentje:
az evest azert zartam ki,mert reggel egy akkora adag rantottat ettem hogy delig nem voltam ehes, 3kor ettem,aztan mikor rosszullettem gyorsan ettem egy nutellas kenyeret mert az cukros es megis taplalek de nem hatott :( azert koszonom
2016. jún. 29. 11:58
3/3 A kérdező kommentje:
meg sokszor esett mar le a vercukrom de ennyire hogy 4-5orara teljesen kioffoljon.. es tenyleg mikor az agyban atfordultam akkor kezdtem el szedulni.
2016. jún. 29. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!