Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen zajvédő fülhallgatót...

Milyen zajvédő fülhallgatót tudtok ajánlani, ami kényelmes és bevált?

Figyelt kérdés
A szomszéd kertből folyamatos csobogás, alapzúgás, brummogás hallatszik át, ami miatt nem tudok megmaradni a kertben. Tudtok ajánlani valami olyan, fizikailag működő fülhallgatót, ami kényelmes és hatékony? Füldugót nem szeretnék, a fülem begyulladásra hajlamos.

aug. 4. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez vált be.

[link]

aug. 4. 12:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Passzív zajcsökkentőt szeretnék, amiben nincsen semmi elektromosság, rádióhullámok, wifi, stb.
aug. 4. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Ingatlan adás-vételi szerződésnek vagy bérleti szerződés felmondásának hívják az igazi jó zajszigetelőt, leegyszerűsítve: távolság. Azzal négyzetesen csökken a zajintenzitás.
aug. 4. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Valamint ha tényleg elviselhetetlen, nagyon hangos, akkor rendőrt lehet hívni, majd fel kell jelenteni. Természetesen csak akkor ha elérni az illegalis szintet.
aug. 5. 10:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hangos egyáltalán, csak jelen van mindig a nap 24 órájában, és engem idegesít. Sajnos nem tudjuk most eladni az ingatlant.
aug. 5. 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Esetleg beszélni sem tudsz vele?

Vagy nem opcio a zaj megszűntetese?

aug. 6. 09:12
 7/8 A kérdező kommentje:
De az is opció csak szeretnék minden lehetőséget megvizsgálni. Mert a zajvedő az én kontrollom alatt van, de a zaj megszüntetése meg sajnos nem tőlem függ.
aug. 6. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért van ott még bőven kontroll mondjuk a nyakig földbe ásásával bezárólag, eléggé színekben gazdag spektrumon...
aug. 6. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!