Huzatot kaptam, most mit csináljak?
Sziasztok. Arra ébredtem éjszaka, hogy a belem/gyomrom görcsöl és a hátam úgy fáj mintha megvertek volna. Ez a kettő talán nem függ össze, de először annyira megijedtem h vakbélgyulladás, hogy bevettem egy advilt.
Ruha nélkül aludtam, szóval utána a második legroszabb dolog jutott eszembe h megfázott a vesém és véreset fogok pisilni.
A gyomorfájdalmam elmúlt és már 4x pisiltem normálisat de a hátam iszonyúan fáj.
Mit csináljak? Köszi
8.
Mi a tököm az a huzatot kapni? Az csak a levegő mozgása, mint, amikor kint fúj a szél, tudod. Amikor 1 hétig fúj a szél, akkor 8 óránként "megfázol", 1 hét alatt 21x ?
Hallod én sem kaptam soha huzatot eddig de ismerem a jelenséget. Ti kő alatt éltek? Nagybátyám is emlékszem régen panaszkodott egyszer, hogy fáj a válla mert huzatpt kapott vezetés közben.
Itt leírják.
Mindegy fürödtem epsom sós vízben, meg bekentük voltarennel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!