Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Huzatot kaptam, most mit...

Huzatot kaptam, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Arra ébredtem éjszaka, hogy a belem/gyomrom görcsöl és a hátam úgy fáj mintha megvertek volna. Ez a kettő talán nem függ össze, de először annyira megijedtem h vakbélgyulladás, hogy bevettem egy advilt.

Ruha nélkül aludtam, szóval utána a második legroszabb dolog jutott eszembe h megfázott a vesém és véreset fogok pisilni.

A gyomorfájdalmam elmúlt és már 4x pisiltem normálisat de a hátam iszonyúan fáj.

Mit csináljak? Köszi

júl. 29. 12:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
35%
Ellaudtad a hátad.
júl. 29. 12:59
 2/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mert ilyen sosem volt. Viszont meztelenül aludtam és fáztam kicsit csak nem akartam előbányászni a plusz takarót...
júl. 29. 13:04
 3/21 A kérdező kommentje:
Ja és nem szoktam pizsama nélkül aludni máskor.
júl. 29. 13:04
 4/21 anonim ***** válasza:
34%
Semmit. Szedj C vitamint és várd ki a gyógyulást.
júl. 29. 13:06
 5/21 anonim ***** válasza:
67%
Ha "meg vagy fel is fáztál" annak semmi köze nincs ahhoz, hogy ruhába, vagy ruha nélkül alszol. Valószínűleg valami húgyúti fertőzés, esetleg vesekő. Az nagyon fáj, és pont a hát közepén szokott. Nézesd meg magad
júl. 29. 13:08
 6/21 A kérdező kommentje:
De mondom h a pisiléssel semmi probléma. Éjszaka fáztam aztán erre a fájdalomra ébredtem szóval tuti a huzat, nyitva volt az ablak is. Kérdés mit egyek mit kenjek magamra h ez elmúljon. Olyan mint egy brutál izomláz.
júl. 29. 13:33
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem a huzat. Semmi köze hozzá tekintve, hogy nem -5 fokban aludtál.
júl. 29. 13:53
 8/21 A kérdező kommentje:
Mondom hogy az ablak nyitva volt... ti még nem hallottatok erről hogy lehet huzatot kapni?? Az izmokkal tortenik vmi
júl. 29. 14:31
 9/21 anonim ***** válasza:

8.

Mi a tököm az a huzatot kapni? Az csak a levegő mozgása, mint, amikor kint fúj a szél, tudod. Amikor 1 hétig fúj a szél, akkor 8 óránként "megfázol", 1 hét alatt 21x ?

júl. 29. 19:56
 10/21 A kérdező kommentje:

Hallod én sem kaptam soha huzatot eddig de ismerem a jelenséget. Ti kő alatt éltek? Nagybátyám is emlékszem régen panaszkodott egyszer, hogy fáj a válla mert huzatpt kapott vezetés közben.

Itt leírják.

[link]

Mindegy fürödtem epsom sós vízben, meg bekentük voltarennel...

júl. 29. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!