Huzatot kaptam, most mit csináljak?
Sziasztok. Arra ébredtem éjszaka, hogy a belem/gyomrom görcsöl és a hátam úgy fáj mintha megvertek volna. Ez a kettő talán nem függ össze, de először annyira megijedtem h vakbélgyulladás, hogy bevettem egy advilt.
Ruha nélkül aludtam, szóval utána a második legroszabb dolog jutott eszembe h megfázott a vesém és véreset fogok pisilni.
A gyomorfájdalmam elmúlt és már 4x pisiltem normálisat de a hátam iszonyúan fáj.
Mit csináljak? Köszi
Jó feladom. Általában itt hasznosabb válaszokat kapok mint a redditen, de ez most nagyon félrement.
Ne kapjatok huzatot, nem jó érzés.
5 vagyok
Ez nem huzat még mindig. Lehet vese homok is. Ja és a huzat nem okoz izom fájdalmat. Én is kaptam már "huzatot" tudom miről beszélek. Az, hogy te szemmel nem látsz a vizeletben változást, még nem azt jelenti, hogy nincs is.
14.
Most miért kellett belinkelni egy még nagyobb hülyeséget?
Az hogyan van, hogy én soha nem kapok huzatot (csak ha rendelek a netről a párnámra)? Még csak az sem biztos nálad, hogy huzatban voltál, csak feltételezed, hiszen aludtál. De, hogy nem fogsz ettől 2 óra alatt bélgörcsöt kapni, abban biztos lehetsz, mikor annak tucatnyi egyéb - sokkal reálisabb - oka lehet.
Helyzrtjelentés: 1 napig volt nagyon rossz, aztán szedtem magnéziumot, vettem fürdőt, bekentük voltarennel. Elmúlt hamar.
Ti akik ezzel még nem találkoztatok biztosan fiatal gyerekek vagytok, nincs annyi élettapasztalatotok.
Na jó nrm linkelek többet, de másokkal is előfordul látjátok.
Én pl. csak 50kg vagyok biztos ez a "gyengeség" is közrejátszik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!