Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Huzatot kaptam, most mit...

Huzatot kaptam, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Arra ébredtem éjszaka, hogy a belem/gyomrom görcsöl és a hátam úgy fáj mintha megvertek volna. Ez a kettő talán nem függ össze, de először annyira megijedtem h vakbélgyulladás, hogy bevettem egy advilt.

Ruha nélkül aludtam, szóval utána a második legroszabb dolog jutott eszembe h megfázott a vesém és véreset fogok pisilni.

A gyomorfájdalmam elmúlt és már 4x pisiltem normálisat de a hátam iszonyúan fáj.

Mit csináljak? Köszi

júl. 29. 12:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
"Ezt a bőr és az alatta lévő szövetek lehűléséből adódóan az izmok túlzott megfeszülése okozza, ami által romlik az adott területen a vérellátás, sőt akár még gyulladás is kialakulhat! "
júl. 29. 21:06
 12/21 anonim ***** válasza:
A cikk komolyságát jelzi, hogy a képen a mukinak úgy hűl le(?) az izom a vállában, hogy ing, meg zakó van rajta. Na ott kb 2 század fokkal van hidegebb és még csak nem is éri a levegő. Más az oka, ahogy nálad is.
júl. 29. 21:30
 13/21 A kérdező kommentje:

Jó feladom. Általában itt hasznosabb válaszokat kapok mint a redditen, de ez most nagyon félrement.

Ne kapjatok huzatot, nem jó érzés.

júl. 29. 22:15
 14/21 A kérdező kommentje:
júl. 29. 22:17
 15/21 anonim ***** válasza:

5 vagyok

Ez nem huzat még mindig. Lehet vese homok is. Ja és a huzat nem okoz izom fájdalmat. Én is kaptam már "huzatot" tudom miről beszélek. Az, hogy te szemmel nem látsz a vizeletben változást, még nem azt jelenti, hogy nincs is.

júl. 29. 23:14
 16/21 anonim ***** válasza:

14.

Most miért kellett belinkelni egy még nagyobb hülyeséget?

Az hogyan van, hogy én soha nem kapok huzatot (csak ha rendelek a netről a párnámra)? Még csak az sem biztos nálad, hogy huzatban voltál, csak feltételezed, hiszen aludtál. De, hogy nem fogsz ettől 2 óra alatt bélgörcsöt kapni, abban biztos lehetsz, mikor annak tucatnyi egyéb - sokkal reálisabb - oka lehet.

júl. 29. 23:23
 17/21 anonim ***** válasza:
10-es lepontozhatsz nullára, leszrom. Ismétlem: ha te 28 fokban megfázol, az nem a "huzat" miatt lesz :D
aug. 1. 12:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Jelentettem. Az előzőre is jöttek a bromságok, erre is. Nincs olyan, hogy huzatot kapsz.
aug. 1. 12:05
 19/21 A kérdező kommentje:

Helyzrtjelentés: 1 napig volt nagyon rossz, aztán szedtem magnéziumot, vettem fürdőt, bekentük voltarennel. Elmúlt hamar.

Ti akik ezzel még nem találkoztatok biztosan fiatal gyerekek vagytok, nincs annyi élettapasztalatotok.

aug. 3. 09:41
 20/21 A kérdező kommentje:

Na jó nrm linkelek többet, de másokkal is előfordul látjátok.

Én pl. csak 50kg vagyok biztos ez a "gyengeség" is közrejátszik.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet_..

aug. 3. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!