Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Más is vesz fel pelenkát autó...

Más is vesz fel pelenkát autó vezetéshez, vagy hosszú utazáshoz.? Az utóbbi időben rengeteg a dugó Budapesten. És viszonylag sokat iszok. Rettegek mindig a bepisilestol és volt pár nagyon kellemetlen órám az utóbbi időben a dugóba szorulva.

Figyelt kérdés

júl. 28. 08:18
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%
Jajj a buszutakat nem is tudom hogy lehet bírni szárazon. Van aki azt mondja a pelus megalázó, hát szerintem egyáltalán nem, pont a buszon kuncsorogni hogy álljanak meg mert a vécé soha nem működik, na az megalázó.
aug. 27. 22:19
 22/28 anonim válasza:
27%
Nekem is van hogy ritkán de akkor szükséges a pelenka, vagy ha az nincsen legalább egy nagyobb tisztasági betét, főleg hosszú úton. És nincsen vele gondom. Ez van. F.
aug. 29. 04:15
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Lányként nekem is kell a pelenka, amióta egyszer majdnem összepisiltem magam az úton. Azóta már tényleges balesetektől is megmentett, szépen is néztem volna ki pelenka nélkül.
aug. 29. 05:48
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen az ép értelmi képességű emberek számára sem a pelenka viselete. És télen éjszakára a felfázás ellen is tökéletesen használható.
aug. 29. 08:40
 25/28 anonim válasza:
100%
Én is voltam hasonló helyzetben Szegedről Pestre kellett hajnali busszal utaznom.Nem gondoltam ,hogy amikor éreztem pisilni kell majd a buszpályaudvarokon nem lehet wc-re menni, mert 6 órakor nyitottak csak a wc-k.Óriási csoda volt hogy kibírtam ,mert már a kínok-kínját álltam ki.Azóta ha hosszabb útra megyek egy bugyi pelenka van rajtam és volt ,hogy segített elkerülni a szégyent a bepisilés miatt.
okt. 26. 10:41
 26/28 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem nem szabad úgy vennünk, " beteg a vesénk,hólyagunkkal van baj, orvoshoz mihamarabb "...

Vannak gyorsjáratú buszok ( Pécs Székesfehérvár ) nem áll meg Szekszárdon, se Bonyhádon...

Amelyik járat tud várni, talán 5 perc, nem árt ha tudod hol a WC! Az meg főleg hogy szólj a buszsofőrnek, " Wc re kell mennem, sietek!...

( még jó hogy szóltam utastársnak, Ő szólt, a sofőrnek mert a sofőr is valahova arra a kis időre elment. És majdnem ott hagytak. Mert neki nem szóltam...

" kis táskám nálam volt, max a váltóruhás táska maradt volna fönn a buszon ).

Ciki vagy nem, a hosszú útra azt hiszem teszek betétet, a vastagabbat...

okt. 26. 11:59
 27/28 anonim ***** válasza:
Először cikinek éreztem,de már nem és még kellemes is az érzés amikor bepisilek😎
okt. 26. 12:39
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont Pécs-Budapest buszon jártam hasonlóan. Páláyn megy, ritkán áll meg pl. Dnaújvárosban. ÉS csak annyi időre, amíg az embereket felszedi. Általában tömve is van, így több okból nem merek leszállni ilyenkor.

Volt hogy mire Pestre értünk, már nem bírtam ülni, szó szerint rosszul voltam, annyira fájt, szúrt, görcsölt már a hólyagom. Utána még pesten belül helyi közlekedés is legalább egy óra volt. De az egy kicsit jobb volt mert tudtam állni, mozogni.

Nem lett belőle baleset, vissza tudtam tartani, de akkor döntöttem el, hogy ilyen utak alkalmával mindig elsz rajtam pelenka. És többet ilyet nem akarok átélni, ha nagyon SOS, használom. Az esetek többségéban nem kellett használnom. Engem már a tudat is megnyugtat, hogy ha minden költé szakad, akkor rajtam van. Egy csomag nekem nagyon sokáig elég így. A nadrág alatt meg nem látszik, nincs rámírva sem, hoyg pelenka van rajtam, így cikinak sem tartom. Nyilván nem raklámozom.

nov. 11. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!