Más is vesz fel pelenkát autó vezetéshez, vagy hosszú utazáshoz.? Az utóbbi időben rengeteg a dugó Budapesten. És viszonylag sokat iszok. Rettegek mindig a bepisilestol és volt pár nagyon kellemetlen órám az utóbbi időben a dugóba szorulva.
Szerintem mindenképp próbáld ki, érdemes minél nedvszívóbbat venni. Legrosszabb ami történhet hogy megtetszik. Jó hogy nem kell izgulni hol van vécé és milyen állapotú, csak becsurgathatsz.
Én még sosem bántam meg ha volt rajtam, de azt már számtalanszor hogy nem :)
Érdemes a választott pelust otthon kipróbálni előtte hogy tudd mennyit bír.
" Érdemes a választott pelust otthon kipróbálni előtte hogy tudd mennyit bír ".
Szerintem is.
Mennyi az a folyadék, amit valóban elbír. Űgy, hogy ne follyon ki. Biztosan nem bír el 1,5 litert...
Néha van olyan, hogy egyik pillanatról a másikra jön rám. Itt a lakásba alig érek a WC ig. 😪
Nem szégyen az inkontinenciával élő felnőtteknek sem pelenkát viselni. És a nem inkontinenciával élő felnőtteknek sem, pl hosszabb repülő úton, hosszabb autóval lévő úton ahhol nem lehet megállni az autópályán stb.
Inkontinens emberek úgyan olyan értékes emberek mint bárki más.
Autózáshoz nem. Nem szokott olyan lenni, hogy órákig dugó van. Ha nagyon SOS, akkor leparkolok és keresek egy közintézményt, vagy vendéglátóheyet, ahol el lehet intézni. Városon kívül meg bárhol megálok és elintézem a természetben. Autópályát se láttam még olyat, ahol órákig, azaz akár több száz km-es szakaszon nincs se egy pihenő, se egy bezinkút, de még egy lehajtó se.
Több órás buszúton viszont volt már rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!