Más is vesz fel pelenkát autó vezetéshez, vagy hosszú utazáshoz.? Az utóbbi időben rengeteg a dugó Budapesten. És viszonylag sokat iszok. Rettegek mindig a bepisilestol és volt pár nagyon kellemetlen órám az utóbbi időben a dugóba szorulva.
Figyelt kérdés
júl. 28. 08:18
1/28 anonim válasza:
Aki normális, és nincs semmilyen betegsége, az nem csinál ekkora marhaságot.
2/28 anonim válasza:
Budapesten nem akarom elhinni, hogy nincs 20 méterenként egy olyan hely, ahol el tudsz menni wc-re. Neked inkább valami betegséged lehet, és nem biztos, hogy lent kell keresni.
3/28 anonim válasza:
Eszembe nem jutna.
Volt már, hogy pisilnem kellett, de 60 km-t így is levezettem gond nélkül. Vissza lehet azt tartani.
Ha meg már nagyon kell és már fájdalmat okoz akkor meg félreállok és valami bokorban elintézem.
4/28 anonim válasza:
Senki. A pelenkát a babákon is gyakran cserélni kell, mert a pisiben-kakiban dunsztolva kimaródik a bőr. Egy hosszú utazásra lehet vinni pár üres flakont, megállni a benzinkutaknál vagy a pihenőknél, Budapesten pedig sok kapualjban is szag alapján.
5/28 anonim válasza:
Kérdező!
Ha nincs konkrét ehhez kapcsolódó egészségügyi problémád, akkor neked nem pelenka kell hanem pszichológus.🤨
7/28 Keichii válasza:
Kedves kérdező! Amennyiben neked kellemetlenséget okoz a vizelés hiánya, akkor igen is lépd meg azt, hogy pelenkát veszel fel. Semmi szégyellni való nincs abban, ha a nadrág alatt azt viselsz, akár vezetéshez. Senki nem fogja nézni, hogy épp az van rajtad vagy sem. Én is pelenkát hordok, ráadásul állandóan, nem csak vezetéshez. Nem, nem csak fétis miatt, hanem mert szükséglet is, vizelet tartási gondom van. 23 éves vagyok, van jogsim, szoktam vezetni, és az, hogy ha rám jön a vizelhetnék, nem fogok csak úgy kipattani bárhol, pl egy dugó kellős közepében, vagy egy autó pályán és sorolhatnám. Kérdező, ha bármilyen segítség kell tapasztalatban, hogy milyen pelenkát lenne érdemes venni, hol, hogyan, stb, írj üzenetet, vagy adj egy elérhetőséget akár másik platformon, a többit majd ott megkonzultáljuk. Ha valóban komoly szándékkal kérdezted. A többi választ adónak pedig üzenem, hogy hajrá, tartogassátok csak, aztán nehogy meglepődjetek majd a szövődményeken a későbbiekben :) ja és ezt szoktam mantrázni: MERJ ÉLNI! Mert helyetted más nem fogja megtenni :) köszi ha elolvastátok, a lepontozás sem érdekel igazán. Na pacsi minden jó és rossz indulatúnak😀😀
9/28 anonim válasza:
Nem szégyen az sem, ha egy felnőtt ember aki életében elöszőr utazik repülőgéppel és nincs inkontinenciája de még is pelenkában teszi azt meg, az első repülő útját és van amikor a turburencia miatt nem állhat fel az ülésről, hogy WC-re menjen viszont a turburenciánál meg viharnál nem lehet tudni, hogy mikor lesz vége hány óráig tart. És ha rá jön az ember szükséglete akkor nem tudja sokáig tartogatni, ha nem állhat fel az ülésről a turburencia vagy a vihar miatt.
10/28 anonim válasza:
Hosszú utazáshoz én is fölveszek, mivel kerekesszékesként sokszor nem találok olyan mosdót benzinkutakon amit van gusztusom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!