Mitől van ez a kimerültség?
Vérképem jó, mindenféle vizsgálaton voltam már. Mégis úgy esek haza munkából és szégyen szemre semmit nem bírok csinálni. Csak aludnék .. dolgozok, alszok kb.
Van valami vitamin ami kicsit élénkitene ? Már abból is kiprobáltam annyi fajtát..Munkában is majd összeesek olyan fáradt vagyok.
Nem iszok kávét energiaitalt , amióta párszor nagyon felszökött a vérnyomásom. Vizet iszok óránként fél litert . Nem sok mivel bent a munkahelyemen mindenki megiszik ennyit mivel nagyon meleg van és nehezeket emelgetünk.
Bármilyen tanácsot meghallgatok kipróbálom. Mert már nagyon elvagyok keseredve. A gyerekeimmel sem bírok foglalkozni ez végett.
Ja és régen nem volt ilyen .. mikor ejjelesből hazaértem reggel 7 re mentem vissza délben dolgozni meg sem kottyant.. de most hogy elértem a 30 éves kort. Megvagyok halva
Azt hozzáteszem ehhez hogy egész nap aludnék,hogy elfetrengek alszok is viszont irtó szakaszosan . Fél óránként kb megebredek,fent vagyok egy 20 percet és újra alszok.
ki vagy merülve.
"ejjelesből hazaértem reggel 7 re mentem vissza"
ez törvényellenes, munka vége és munkakezdés között 8 óra szünet kell + mellette embertelen is.
KEress normális munkahelyet ahol nem zsigerelnek ki.
Törvényes. Visszaváltás. 6 kor végzek délután 2 re vissza . Csak ugye plusz az utazás ami elveszi még az időt. De ez sem mostanában volt, mert nem is bírnám.
Sajnos ezek a multik mind ilyenek, ahogy hallom a buszon a többi cégek is ezt csinálják csak az nem mindegy mennyiért. Én keresek 5-6 ezret , míg egy másik ismerősöm 250et ugyanúgy 3 műszakban.
De nem is ez a lényeg. Lehet tényleg kimerültség. De hiába ha itthon vagyok se bírom kipihenni magam még egy hét alatt sem .
Szégyellem már magam a családom előtt hogy ilyen semmirekellő vagyok itthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!