Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A hőguta minden esetben...

A hőguta minden esetben nagyon magas testhővel jár? Nekem lehetett az?

Figyelt kérdés

Pénteken buta módon 33 fokban bicikliztem kb. húsz percig. Mikor hazaértem, rosszul lettem, egész délután ventilátor mellett, vizes borogatással feküdtem. Voltak hőgutára utaló tüneteim: forró volt a testem de nem izzadtam, 100 felett volt a pulzusom, viszont a testhőmérsékletem csak 37,6-ig ment fel, szóval nem hívtam orvost. Estére nagyjából jobban lettem, visszajött az izzadás, azóta a testhőm se magasabb 37,1-nél.

Viszont ma megint forrónak érzem a fejem, kicsit fura a közérzetem, pedig ki se mentem a napra, bár a házban is 28 fok van. A hőmérsékletem most is normális. Mégis félek, hogy hőgutát kaphattam, ami azóta is tart és maradandó károsodást okozhatott.

Mit gondoltok?

júl. 21. 18:12
 1/2 anonim válasza:
Szerintem hőgutánál 40fokos láz az alap, ha azt kaptál volna, már nem biztos hogy a gyakorira most kérdést irsz ki
júl. 21. 18:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ennyitől biztos nem. Én minden nap tekerek legalább ennyit (kétszer, oda-vissza), 38 fokban is. Víz mindig van nálam. Eddig nem volt bajom, kivéve 5 ilyen nap után (de akkor többet is mentem) volt este fejfájásom és gyengeségérzetem.
júl. 21. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!