Milyen gyakran takarítjátok a wc kefe NYELÉT - nem a kefe részt - és a wc "lehúzó" gombját/karját/fogóját? Minden erre vonatkozó szokás érdekel. És attól függetlenül, hogy hányszor szoktad, hogyan gondolod, hányszor kéne?
Figyelt kérdés
Csak őszintén.
És milyen szerrel tisztítod a wc kefe nyelét?
júl. 2. 06:48
1/6 anonim válasza:
Altalaban az embereknek nem csak annyibol all a wc pucolas , hogy korbekenik a wc cseszet azt hello.
Szoval en amikor wct pucolok a wc lehuzot es a wc kefet is letakaritom. Mint a normalis igenyes emberek. Heti 2x .
2/6 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy valaha is csináltam volna, van egy trükköm: nem xarozom össze a kezem amivel megfogom, meg egyébként se. Úgyis a használata után mosok kezet kézfertőtlenítővel.
4/6 anonim válasza:
Gondolom az ülőkét se szarozod ossze es azt gondolom mégis letakaritod... ha azt se akk bocs nem szoltam.
5/6 anonim válasza:
A WC kefe nyelét csak akkor, ha látható kosz van rajta. A használata után úgyis kezet mosok, időnként meg cserélem is. A lehúzót szintén látható kosz esetén takarítom, ahogy a villanykapcsolót és a kilincset is. Nem vagyok tisztaságmániás.
6/6 anonim válasza:
Van a tartályon egy spricni, Domestossal és tusfürdővel kevert víz van benne.
Használat előtt-után le szoktam fújni a wc ülőkét, áttörlöm papírral.
A végén az egész kefét és a wc kagyló belsejét is átfújom, várok egy kicsit majd lehúzásnál beleállítom a kefét a kagyló közepébe és hagyom hogy lemossa a vízsugár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!