Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen gyakran takarítjátok a...

Milyen gyakran takarítjátok a wc kefe NYELÉT - nem a kefe részt - és a wc "lehúzó" gombját/karját/fogóját? Minden erre vonatkozó szokás érdekel. És attól függetlenül, hogy hányszor szoktad, hogyan gondolod, hányszor kéne?

Figyelt kérdés

Csak őszintén.

És milyen szerrel tisztítod a wc kefe nyelét?

júl. 2. 06:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Altalaban az embereknek nem csak annyibol all a wc pucolas , hogy korbekenik a wc cseszet azt hello.

Szoval en amikor wct pucolok a wc lehuzot es a wc kefet is letakaritom. Mint a normalis igenyes emberek. Heti 2x .

júl. 2. 06:57
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem emlékszem, hogy valaha is csináltam volna, van egy trükköm: nem xarozom össze a kezem amivel megfogom, meg egyébként se. Úgyis a használata után mosok kezet kézfertőtlenítővel.
júl. 2. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem még soha...
júl. 2. 07:20
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Gondolom az ülőkét se szarozod ossze es azt gondolom mégis letakaritod... ha azt se akk bocs nem szoltam.
júl. 2. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A WC kefe nyelét csak akkor, ha látható kosz van rajta. A használata után úgyis kezet mosok, időnként meg cserélem is. A lehúzót szintén látható kosz esetén takarítom, ahogy a villanykapcsolót és a kilincset is. Nem vagyok tisztaságmániás.
júl. 2. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Van a tartályon egy spricni, Domestossal és tusfürdővel kevert víz van benne.

Használat előtt-után le szoktam fújni a wc ülőkét, áttörlöm papírral.

A végén az egész kefét és a wc kagyló belsejét is átfújom, várok egy kicsit majd lehúzásnál beleállítom a kefét a kagyló közepébe és hagyom hogy lemossa a vízsugár.

júl. 3. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!