Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy ha minden...

Miért van az, hogy ha minden nap 10 órát alszok, akkor is fáradt vagyok?

Figyelt kérdés

Teljesen cikinek érzem, hogy felnőttként (30 N) bármennyit alszok még is fáradt vagyok, és nehezen tudom ellátni a háztartást vagy egyéb feladatokat. Gyerek korom óta szeretek sokat aludni, de már most kezd bosszantóvá válni. Szerintetek lehet ezen változtatni?

Alapvetően alacsony a vérnyomásmérő mindig, kávét nem iszom, mert felmegy tőle a pulzusom.

máj. 30. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vashiány? Vérszegénység? Kimerültség? Stressz?
máj. 30. 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy túlalvás. Ha az ideális alvásmennyiség után nem kelsz fel, visszaálmosodsz, és ez már ki is tart egész napra.
máj. 30. 18:47
 3/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ha a vérnyomásmérő alacsony, akkor felteszed a polcra. Ha meg a vérnyomásod alacsony, akkor az az oka.
máj. 30. 18:57
 4/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mellékvese kifáradása. Étrend- és életmódváltásra lesz szükség.
máj. 30. 19:53
 5/11 A kérdező kommentje:

A telefon néha kijavítja amit írok, persze a vérnyomás alacsony.

Szóval van egy gyerekem, aki későn alszik el, éjszaka 2szer ébred, de ettől függetlenül ugyan annyit alszom mint ő. Sőt délben amikor alszik akkor is alszom vele. Mégis fáradt vagyok

máj. 30. 19:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Vashiányom nincs és stressz se jelentős
máj. 30. 19:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a depresszió miatt van így. Elkezdtem többet mozogni- nagyon nehéz volt magam rászedni. Viszont, érzek változást. De, érdemes napjában ugyan abban az időben kicsit megmozgatni magad.Stresszesebb időszakban rosszabbodik a helyzet. Vérnyomásom alacsony.
máj. 30. 19:56
 8/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Azért egy gyermek is okozhat nagyobb alvásigényt,ha sokat foglalkozol vele, ez okozhat fizikai, pszichikai megterhelést is, nem hinném, hogy szervi bajod lenne.
máj. 30. 20:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Egész nap vele vagyok, midnen együtt csinálunk
máj. 31. 11:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Aggódom mi lesz ha dolgozni kell...
máj. 31. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!