Epe ürülés meddig tart?
Már 4 napja gyomorfajdalmam és hasmenésem volt hányingerrel.
Viszont ma zöld volt a székletem és nagyon megijedtem.
Valószínűleg az epe kinozott az elmúlt 4 napban is.
Igaz, hogy ha már zöldet székeltünk akkor onnantól már gyógyulás jön? Vagy meddig tart? Mert holnap reggel vizsgám lesz és félek hogy nem múlik el.
21/N
Menj mielőbb orvoshoz. Mert bármilyen, epeutat érintő probléma átterjedhet a hasnyálmirigyre, az pedig gyorsan akár végzetes lehet.
De egy esetleges epehólyag gyulladás, vagy elszabadult epekő magában sem olyan amit otthon kiheversz.
#2 azert azoknak nem gyenge tünetük van.
Kerdező én is voltam így. Nekem lusta epem van. Azt lelenti, hogy lassan és kevés ürül olykor, de van mikor sok, akkor bekem is hasmenesem van.
Ha korabban nem volt ilyen, esetleg bem lehet, hogy a vizsga miatti idegesség hozza ki?
Én, ha ideges vagyok, epegörcsöm van és epét hányok.
Leírnám, hogy szcintigráfon us nezték, ott derült ki, hogy az epefolyadék csak 30%-a ürül nekem. Volt hasi uh és mr,de sövem, se szűkület, se gyulladas.
Azért pár dolog nagyon fontos.
Napi 3 !!! liter H2O.
Rost,50 gr. Korpa, búza !!!!!
Mozgás.
Napi 10 0000 lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!