Lassú gyomor ürülés?
Figyelt kérdés
Valakinek volt itt ilyen problémája? Milyen tüneteket csinált illetve , hogy lett kezelve?2021. jún. 15. 17:36
1/13 anonim válasza:
Ez számodra mit jelent? Ha nem iszol eleget, eszel zöldséget, gyümölcsöt; vagy éppen keveset összességében, akkor lelassul az emésztés. Ritkább a székelés, ettől függetlenül a gyomor megfelelően ürül.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát , hogy tovább marad a gyomorban az étel mint kellene.
2021. jún. 15. 18:14
4/13 anonim válasza:
Pl olyan izut bofog hosszu orak mulva? Nekem a szensavas viz segit mindig, a sok bufogestol beindul az emesztes, a vegen meg ehes is leszek. Masik, ha nagy ebed utan iksz oraval egy kis kekszet elmajszolok, jobban beindul az emesztes tole, mintha egy falatot sem ennek a bezabalas utan.
5/13 A kérdező kommentje:
Böfögés szokott lenni, igen hogy olyan amilyen kaját ettem, de ez is lehet ennek a jele ?
2021. jún. 15. 21:29
6/13 anonim válasza:
Mennyit eszel egy nap?
Recovery elején nekem is rettenet lassan ürült a gyomrom (10 év étkezési zavar után csoda?), egy tányér spenótot még este is éreztem.
Annyi volt a titok, hogy rendszeresen étkeztem 3-3,5 óránként akkor is, amikor még volt a gyomromban kaja, mert így mindig kapott ingert, hogy emésszen, és szokta a dolgot.
Most már gyorsan emészt. Ha sokat is eszek mennyiségre, 3-4 órán belül kiürül, megjavult az emésztésem, meg minden :)
7/13 A kérdező kommentje:
Hát reggel általában 3-4 szendvicset , utána ebédre változó , hogy mit , de egy normál adagot :D meg vacsira is normál adag, illetve gyümölcsöt szoktam még fogyasztani. :)
2021. jún. 16. 20:10
8/13 A kérdező kommentje:
Milyen étkezési zavarod volt? :0
2021. jún. 16. 20:12
9/13 anonim válasza:
Reggelre 3-4 szendvics? Ezek szerint nem normál adagokat eszel, nem csoda, ha rosszul vagy. Avaly89 anorexiás, remélhetően volt..
10/13 A kérdező kommentje:
Az soknak számít ? :0 jaaa, ihh az nem jó :/ remélhetőleg tényleg nem az már :)!
2021. jún. 16. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!