Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet a gyógyszerszedésből...

Lehet a gyógyszerszedésből bajom??

Figyelt kérdés
Sziasztok. Előre leszögezném, hogy sajnos egészség szorongással (hipochonderséggel) küzdök és nagyon rátudok pörögni dolgokra, nem tudom, hogy most is ez van e bennem. Két három hete flector dolo rapid illetve algoflex rapid készitményeket szedek néha 2-3 nap kieséssel is néha viszont napi 2 szem is lemegy a fogaim miatt. Sajnos csak most határoztam el magam, hogy elmegyek vele orvoshoz, de csak kedden tud fogadni. Ezalatt az idő alatt viszont rettegek attól, hogy gyomorvérzésem vagy gyomorfekélyem lesz a beszedett fájdalomcsillapitóktól. Amig tudok tűrök de a legtöbben tudjuk milyen egy fogfájás:/ azzal nyugtatom magam, hogy nagyon sokan hónapokig szednek fájdalomcsillapitókat, de mindig ott van bennem a félsz... Köszönöm előre a válaszokat!!

2024. máj. 16. 20:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Magyar redditen horror amit olvastam, hogy ez az a gyógyszer ami seperc alatt lyukasztja ki a gyomrot stb...:/ Most a 25mg os csomagból 11 szem hiányzik így a 2-3 hét alatt. Már nem veszek be többet mert nagyon bevagyok parázva.
2024. máj. 18. 11:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Masfél évet szedtem a non szteroidokat mozgasszervi fajdalomra, nem napi szinten de sokat, nalam is okozott bajokat, laktozerzekeny lettem, szar lett az emesztesem, 1 verzes is volt, azota csak opioid, de nekem fáj is eléggé. Flector rapid amit néha bemerek venni felet, fejfajasra mert gyorsan hat meg tenyleg ott.
2024. máj. 20. 04:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Azóta nézem a székletem, lényegében sárgásabb, barnább néhol sötétebb az ismerőseim azzal nyugtatnak, hogy az már biztos fájna ha fekély vagy vérzés lenne. Az étvágyam azóta se az igazi, de máskor is volt már ez flektortól :/ legalább a fura bizonytalan apró szédülés elmúlt. Illetve elég sokat böfögök aprókat azóta... Harmadik napja nem vettem be. Azért holnap bemegyek a dokihoz és lehet beküldök egy mintát vizsgálatra.
2024. máj. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!