Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tényleg nagyon büdös az ember...

Tényleg nagyon büdös az ember akkor, amikor már érzi magán, hogy büdös?

Figyelt kérdés
Szóval neten folyamatosan azt olvasom, hogy aki érzi magán, hogy büdös, az a környezete számára már nagyon bűzlik. Viszont vannak kétségeim erről, mert sokszor van olyan, hogy megszagolva magamat érzem, hogy izzadt vagyok például, de csak akkor, ha az izzados területeket szagolom meg, egyébként nem érzem magam büdösnek. Valamint eddig senki se szólt nekem, hogy büdös lennék, persze ismerősök esetében ez lehet hogy udvariasságból van, de a szüleim se szóltak sose ezért.

2024. máj. 14. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pedig napközben is belehet büdösödni, ha nem a megfelelő dezodort használjuk!
2024. máj. 15. 08:38
 12/12 A kérdező kommentje:
#10 Azért megy a szövegértés, ha az jött le neked, hogy 2 méteres bűzfelhő van körülöttem. Azt írtam, ha az izzadt területet (azaz kevésbé szépen fogalmazva a hónaljamat) szagolom akkor érzem, egyébként nem.
2024. máj. 15. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!