Tényleg nagyon büdös az ember akkor, amikor már érzi magán, hogy büdös?
Hát pedig szerintem, ha a saját szagod csavarja az orrodat, akkor mások már 2m-ről érzik, vagy több.
Ki vagyok a büdös embereken, mert lusta fürdeni valaki…
Tényleg csak engem zavar, ha valaki mosdatlan, test és izzadságszagú, ápolatlan? :D
Nem gondoltam, hogy ennyire kirívó a véleményem, minden nap tanul valamit az ember.
#8 Tisztában vagy vele, hogy a nap során az ember le tud izzadni, és ilyenkor nem mindig van a fürdőszoba közelében? Mert neked is be lehetne szólni azalapján, hogy egy kérdést se tudsz normálisan értelmezni.
#6 #7 Úgy tűnik csak ti ketten tudtátok értelmezni a kérdésemet, köszönöm a válaszokat!
Hát figyelj, én sokat végeztem fizikai munkát, de a nap végéte sem egy 2 méteres bűzfelhő volt körülöttem, hanem amikor konkrétan felemeltem a kezem és beszagoltam a hónom alá akkor éreztem, hogy ez már büdös.
De olyan, hogy csak úgy random érezzem a szagom egyszer sem volt. Hiába melóztam 12 órát.
Aki bűzlik az: vagy nem mossa ki a ruháját, vagy nem mossa meg magát 24órán belül. A többi csak kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!