Lázasan utazás messzire, tapasztalatok?
Nekem volt ilyen. Borzalom.
Mikor megint lett volna, inkabb lemondtam es a biztositassal viszaigenyeltuk a repcsi meg a szallas arat
Kanada, felső légúti betegség. 17 napra mentem, utolsó 4 nap begeg voltam. Egyet pihentem, másnap program. Visszaestem és onnan még két hetig beteg voltam. Mivel a minimalis varosnezes es tarsai miatt minden tunetem fokozatosan rosszabb lett, a vegere levehot se kaptam, undi kohoges, izomfajas, fulfajas, fuldugulas. Hazafele repulout remalom volt. Ugy fajt mindenem hogy fel és leszállásnál hiába szorítottam az utitarsam kezet, bőgtem.
Voltam egyszer romaba is, betegen mentem, sima influenza. Elso nap csak pihi hogy hatha rendbejovok. Nem sikerult. 3 nap agyban fekves lett a vege, utolso nap meg elmentunk a colosseumba.
Folyamatos zsepi, egyik pillanatban fáztam masikban melegem volt. Képeken nagyon csunya vagyok, kidorzsolt orr, szememen is latszik a betegseg
3 igen a kanadában valszeg ott kaptad el már, persze az más, sajnos mi már most lázasak vagyunk, mindenünk fáj. Amúgy nem írtam de pont Róma lenne.
Neked Rómában milyen tüneteid voltak? Hogy bírtad a sorban állást pl? Évszak?
Tiszteld már meg az utastársaidat azzal, hogy nem fertőzöd végig őket, bszod!
Lázasan... hogyne azaz fertőzöl, bármilyen bajod is van.
Ha lázas vagy, nem utazgatni kell, hanem feküdni és pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!