Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alváshoz bármilyen zajcsökkent...

Alváshoz bármilyen zajcsökkentő eszközt tudtok ajánlani? Fülbe dugós dolgok kizárva!

Figyelt kérdés
A füldugó jellegű dolgoktól sajnos fülgyulladásom lesz. Volt olyan is ami minta alapján készült és sajnos az is mindig bajt okozott. Igen, folyamatosan tisztítottam, nem igénytelenség miatt volt. Fültokot munkában használtam pár éve de az szerintem kemény az alváshoz. Nem találtam alváshoz való fültokot. Pedig az jó hatásfokú volt. Bármilyen alternatíva érdekelne. Zajos helyen lakom, nem igazán esélyes a költözés.

2024. ápr. 12. 18:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen is meg nem is. Ejjelre nem jo, viszont melohoz hasznalom. Kenyelmes es tenyleg jo hatasfoka van. De alvasnal nem praktikus sajnos :(
2024. jún. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!