Miért állítanak valótlan dolgokat az emberek a Covid vakcináról az interneten szinte bárhol, lassan 3 évvel később?
"80 éves ember meghal rákban ----> biztos az oltástól."
2020-2021: 80 éves ember meghal rákban ----> biztos covid!
"Semmit sem tudhatunk biztosan arról, mi a valóság az oltásról vagy a covidról"
Éppenséggel de. Kb mindent. Kapásból 3 dokufilm, ami eléd teszi, mi is történt globálisan covid alatt a világban: Monopoly, Új norma, Már csak két hét. Ha ez megvan, "Sátánista Walt Disney Birodalom" videó, esetleg Végtelen útvesztő film. Ha bírja a gyomrod Adrenochrome dokufilm. A végére pedig 2015 Új világrend nemzetközi konferencia és 2012-es Global Future 2045 kongresszus. Ha ezeket láttad, nem sok kérdőjel marad, mi miért történt, történik.
Azt én is utálom, mikor minden halálesetet vagy a covidra, vagy az oltásra fognak. Aki akar, annak van lehetősége tájékozódni, mélyebbre ásni.
64: Az emberi szervezet reakcióit nem ismeri eléggé a tudomány, erre próbáltam utalni.
Ezeknek a filmeknek a kritikátlan befogadásától óva intenék. Vannak bennük igazságok, de jobb a tényeknél maradni, a Walt disney-sbe meg az Adrenochrome-ba azt hiszem belenéztem, de rettenetes a kép és hangminőség, valamint a vágás is, és idegesítő a magyar felirat. Ennél jobb forrásai is vannak az információknak.
2045 még odébb van. Szerintem jelenleg a következő 10 év problémáira kellene fókuszálni, amik a digitális kontroll és a pénzügyi rendszer átalakítása. Transzhumán gépesítés nem lesz 10 éven belül.
Rogán központosított e-személyi és e-ügyintézés rendszere hónapokra, a digitális euró kriptopénz rendszer pedig csupán évekre van tőlünk, és a robotkarokkal foglalkozzunk?
Hát, pedig, ha az elit akar valamit, akkor nem kérdez, csak elindít. A 4.ipari forradalom el lett indítva, aminek alapja a génmódosítás és a transzhumanizmus. Ezt kéne felfogni. Valóban gyermeteg még a dolog a 2045-ös helyzethez képest, de ez már ahhoz kapcsolódik.
Egyébként szerintem meg a népirtási szándék a legfontosabb jelenleg, amiről a nemzetközi konferencián is szó van. Lassan esedékes következő pandémia, WHO GPT, kibertámadás.. Mesterséges világvége van elvégre. 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!