Miért állítanak valótlan dolgokat az emberek a Covid vakcináról az interneten szinte bárhol, lassan 3 évvel később?
Szerintem meg van benne,de tökmindegy,globalista csicska ő is.
Nem "kis zsidó bűnözésről" beszélek,hanem "kis zsidókról".Tehát átlagos zsékről,akik kb. ugyanolyan rabszolgák,mint a gojok,ebben a rendszerben.
Nem csak a régi zsé írások vannak szemlézve,egy csomó dologról írnak.Pl. fájxaros zsék,fakbukos cukorberg,stb.,stb..
"Én életemben nem találkoztam zsidó bűnözéssel."
Mert legális bűnöző az összes.Gondolom,hogy az izraeli népirtásról sem nézel semmit.
Elég megnézni,hogy kihez jár orsósviktor talpat nyalni.Kicsit tájékozódj!
Egyébként az összes iparágban ott vannak.Főleg a hadiipar,gyógyszeripar fut most.A te pénzedből veszik a bombát,vakcinát és ellened vetik be.És ez csak egy példa.Magyarország egy kis csicska ország,az Usa rángatja dróton.
Egyébként sem tűnik relevánsnak Zuckerberget felhozni a kurucot illetően:
Ez a legutóbbi hírük Zuckerbergről, de PONT ez nincs a "zsidóbűnözés" fül alatt, minden más baromság igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!