Miért állítanak valótlan dolgokat az emberek a Covid vakcináról az interneten szinte bárhol, lassan 3 évvel később?
#41 Ne erőlködj, már nekem van szekunder szégyenérzetem tőled!
Értem én, hogy kell a figyelem azzal a fél pipáddal, és mindenkit leugatsz, de közben csak te maradsz egy szánalmas senki! Már napok óta írod, hogy na mostmár nem válaszolsz egyszer sem, valahogy mégis mindig idejössz!
A csicskám pedig azért vagy, mert itt ugráltatlak, gyakorlatilag bármit írok, arra ugrasz. Ez a nem valami magas intelligenciádnak IS köszönhető valószínű, de nagyon szórakoztató!😂😂
Most jött el az a pont, hogy én írom le már, hogy nem írok ide többet, mert egy ilyen baromnak teljesen felesleges!
Tedd hát fel utoljára magadnak a piros orrot, és írj valamit!🤡🤡
Szegény,trollocska kérdezőnek ez már meghaladta a képességeit.
"A kutatás rámutatott, hogy a „kertből az asztalra” való gyakorlat sokkal nagyobb karbonlábnyomot okoz, mint a hagyományos mezőgazdasági gyakorlatok, például a vidéki gazdaságok. A WEF által a Michigani Egyetemen finanszírozott tudósok kutatási eredményeit a Nature Cities című folyóiratban tették közzé."
Hatott nála az oltás.
A kuruc.info valóban nem a legjobb forrás, mert többek között antiszemita uszító oldal névtelen (régi) jobbik közeli szerzőkkel, de attól még igaz a cikk, amire linkelnek, itt egy másik is, ami a telegraph tanulmányára is hivatkozik. Szóval kérdező, attól, hogy 2+2 Hitler szerint is 4, attól még nem kell ixdézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!