Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon félek a haláltól!...

Nagyon félek a haláltól! Félek, hogy egyszer csak leáll a szívem vagy megfulladok! Mindig ez a félelem jár a fejemben és így a minden napjaim is elég nehezek. Tudok valamit tenni ellene? 18F

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én próbáltam már ezt, de gyakorlatilag már ott tartok h semmit se szeretek, nem motívál semmi, nincs életcélom... nehéz így bármit is kezdeni :S
2010. okt. 24. 22:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem se válnak be az ilyen dolgok...De azért köszönöm a válaszokat !
2010. okt. 24. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is pár hónapig voltak ilyen tüneteim!Főleg este amikor lefeküdtem.Úgy éreztem 200 a pulzusom,nem kapok levegőt és állandóan az járt a fejembe mindjárt megáll a szívem!De most pár hete megszűnt!Én is kíváncsi lennék mi volt ez!
2010. okt. 26. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen fulladozás, meg hogy nagy levegőket kellett vennem, sóhajtoztam, barátom többször rám is szólt, hogy mit sóhajtozok, ez olyan 2 hónapig tartott. Aztán elmúlt, de most meg fáj a hátam a lapockámnál egy ponton. Néha elmúlik, de sokszor fáj, hát elmennék én tüdőröntgenre, nem tudom, az mutatna valamit, vagy mivan. Sokszor meg fáradt is vagyok zsibbad éjjel a kezem lábam, meg olyan izomgyengeségem is van, néha olyan vagyok mint aki meg akar halni. Szóval nem tudom mi ez.

De ha meg jókedvem lesz, egyből minden bajom elmúlik. Most akkor mi van? :)

2010. nov. 2. 22:20
 15/16 anonim válasza:
Tudom már elég rég volt ez nekem most vannak ilyen gondjaim főleg lefekvés előtt néha-néha kimarad 1 légzés és nehéz levegőt venni mindenkinek megoldódott?
2018. ápr. 28. 11:04
 16/16 anonim válasza:
Nekem is vannnak ilyen tüneteim. Tudjátok mi segített igazán? A Meditáció.
2021. okt. 28. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!