Én nem is a kakilást élvezem, hanem az utána lévő állapotot, hogy megkönnyebbülök és megszáll a nyugalom. Amíg nem engedi ki magából az ember a dolgokat, addig feszült lesz és ideges, hiszen ingerli valami.
Nem is értem azokat akik akadályozzák a wc-re menetelt, akárcsak egy pisi legyen!
Lehet akármekkora tótumfaktum, nem érdekel!
Ha menni kell, akkor menni kell!
Én azt nem értem, aki azt állítja, az inger érkezéséől kezdve simán vissza kell tudd tartani akár 24 órán keresztül is.
Ja, elméletben lehet. Gyakorlatban meg tönkreteszi a normális ürítési ciklust, és a folyamatosan pangó bélsár kitágítja a végbelet.
Inger nem jön, nyilván, mert minek jöjjön, ha úgysem megy el szrni, de legalább jól tönkrevág mindent.
Mintha azon a 2 percen múlna bármi :D
Vagy csak számomra alap nem kotlani a wc-n???
Bemegyek, elintézem, kijövök, maximum 2-3 perc, annál nem több.
Bár igen, aki félórákat meg kétórákat! ül benn, annak elhiszem, hogy megoldhatatlan egy pl munkában elszaladok a mosdóba - szünet :D
4.
Pedig simán visszatarható. Még te is visszatartod, mert a wc-ig el kell jutni. Nincs semmiféle ciklus, még szép, hiszen nem ugyanazt és nem ugyanannyit eszünk minden áldott nap, márpedig a termelődés mennyisége és gyorsasága nyilván ettől függ, nem pedig attól, hogy hányat ütött éppen az óra. Vagy te pisilni is pontosan 173 percenként jársz?
"Vagy csak számomra alap nem kotlani a wc-n???
Bemegyek, elintézem, kijövök, maximum 2-3 perc, annál nem több."
Vannak akik odamennek megnyugodni, mert mindenki cseszteti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!